Méret: 1 DIN, Maximális teljesítmény: 4 x 25 W, Levehető előlap: Igen, Mp3 lejátszás: Igen, MP3: Van, WMA: Nincs, WAV: Nincs, AAC: Nincs, USB csatlakozó: Van, Aux bemenet: Van, ISO csatlakozó: Van, MOSFET erősítő csatlakozó: Nincs, Bluetooth: Nincs, Kártyaolvasó: Van, CD-R / CD-RW kompatibilis: Nincs, CD Text: Van, Ismételt és... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - SAL VB 2000
igi107 a terméket itt vásárolta: technicar.hu

ár garancia szervízháttér megbízhatóság

Előnyök:

úgy működik ahogyan kell

Hátrányok:

nincs

Taszi
Én most vettem ilyet, az árához képest bőven elég! Mit vártok 10 ezerért? Led kijelzőt? Nekem sem kapcsolt be először mert kiütöttem a biztosítékot a kocsiban mivel a gyári csatijába rossz csatlakozót dugtam be először
Előnyök:

Vedd meg mert olcsó, magyar termék, hátulján ott a csatlakozás erősítőnek, egyszerű kezelés, távirányító jár hozzá!

Hátrányok:

Az előlap nem levehető.

Zsolt
Mit lehet erre írni ,semmit, kidolgozása még árához képest is gyatra ,az SD/USB csatlakozók takaró fedele egy vicc ,azt várom mikor hagyom el. A kábelkivezetéseket valami színvak köthette be mert a barna a lilával simán fel volt cserélve , ha leveszem a gyújtást akkor elveszti a memóriát siralmas. A kijelző erősen világit ,éjjel zavaró ,ráadásul bizonyos szögből úgy tűnik mintha minden világítana rajta ,nem lehet ilyenkor elolvasni ,hogy mégis milyen állomást hallgatsz ép. Ja és a hangszóró kivezetékelése is meg volt kavarva.
Előnyök:

SD/USB mehet rólla.
Jobb minőségü hangszórókkal , " jól " szól .
Kis súlya miatt ,nem kell brutálisan berögzíteni.

aztalos krisztián
nekem nem indult el be sem kapcsol pedig minden jol van összekötve és mégse indul el besem lehet kapcsolni
Robi
árához képest kiválló
Előnyök:

nem kell cd lemezeket dobálni az autóba azzokkal csak a baj volt sd kártyát sokkal nehezebb tönkretenni mint egy cd lemezt és tartósabb is okos telómat is tudom tölteni róla usb vel és még tudom az mp3 használni

Hátrányok:

nem kéne olyan sokat világítania mert a végén még feltörik miatta az autót

Sal VB2200
Szerintem árban nagyon jó, szépen szól, mélyet kiemeli.
Előnyök:

Pozitívum, hogy SD-kártyát olvas, van rajta aux, és nem utolsósorban USB, 2 RCA, távirányító, zenébe beletekerés, dizájnos megjelenés, kedvező ár.

Hátrányok:

Negatívum: Nem lehet levenni az előlapot, nincs benne RDS funkció, és ha nincs rákötve a gyújtáskapcsolóra (régebbi autóknál nem volt ez szokás) akkor kikapcsolás után világít és mutatja az órát. De ez ilyen. Használati utasításban benne van, hogy "a készülék kikapcsolt állapotban az órát mutatja". Amit persze meg is van világítva.

SalVB2000
Ha lehet így mondani pozitívan csalódtam. Nem vártam sokat egy ilyen árfekvésű fejegységtől mégis meglepően jó. Anyagminőségben érezhető az olcsósága, de amire tervezték, tehát a zenék, rádiók stb. hallgatására bőven jó.
Külön tetszik, hogy pl. SD kártyáról való lejátszásnál a zene számba bele lehet tekerni, ami nem megszokott lehetőség az ilyen árfekvésű készülékeknél.