Méret: 1 DIN, Maximális teljesítmény: 2 x 40 W, Mp3 lejátszás: Igen, MP3: Van, WMA: Nincs, WAV: Nincs, AAC: Nincs, USB csatlakozó: Van, Aux bemenet: Nincs, MOSFET erősítő csatlakozó: Nincs, Bluetooth: Nincs, Kártyaolvasó: Van, CD-R / CD-RW kompatibilis: Nem, CD Text: Nincs, Memorizálható csatornák: 18, Kijelző színe: Kék,... Tovább
Minden vélemény - MNC OverDrive
Geza81
Főképpen az ára győzött meg. Tetszik az egyszerű formavilága. Két darab oválhangszórót hajt meg. Szkeptikus voltam a 2x40 W-al kapcsolatban, de rá kellett jönnöm, hogy elegendő a teljesítménye, sőt több mint elég. Meglepetésemre az USB részére telefont lehet csatlakoztatni vagy GPS-t töltés céljából. Ez nagyon hasznos dolog, nem kell autóstöltővel szórakozni.
Előnyök:

jó ár-érték arány, kijelzőről könnyen olvasható számok, könnyű kezelhetőség, USB-ről tölthető a telefon vagy a GPS

Hátrányok:

id3 Tag megjelenítés nincs

Ayers
Kedves Zsoltiti!
A tiéd valószínűleg HIBÁS! Vagy rosszul van bekötve! !!
Vidd vissza és cseréltesd ki! Vagy hagyd szakemberre a beszerelést!
Méghogy nem jön ki, csak maximum 10 Watt... Kijön abból a 2x40 Watt elhiheted!

Az enyém tökéletesen működik! Abszolút elégedett vagyok vele.
2x40Watt tökéletesen elegendő, hogy meghajtson két 16cm-es 3utas hangszórót!
Kiváló ár/érték aránnyal bír! Bizonytalan voltam ezzel a készülékkel kapcsolatban, de pozitívan csalódtam. Először furcsálltam, miért ilyen olcsó. Aztán rájöttem: Nem kell megfizetni a mechanikát ami a CD lejátszókban benne van! Könnyű és egyszerű a szerkezet, így nem kell rengeteg helyen rögzíteni, mint egy CD lejátszót! A dobozában van magyar nyelvű használati utasítás és beszerelési útmutató. Ennek kifejezetten örültem : ) Magán a szerkezeten feltüntették a kapcsolási rajzot is. ISO csatlakozókkal együtt adták, ami azért nem rossz dolog.
És hogy sztem kiknek szánták a készüléket?
Pl. olyan embereknek, mint anyukám: Nem kell telerakni rengeteg apró gombbal és sok funkcióval, amit amúgy sem használ ki mindenki. Aki sokfunkciós, csicsás készüléket akar, az úgysem ebben az árkategóriában keresget! !!
Fontos: Az SD-kártyát vagy a Pendrive-ot FAT rendszerűre érdemes formázni a számítógépen, és úgy másolni rá MP3 fájlokat!
Én ajánlom annak:
- aki olcsón jó minőséget akar
- szereti az egyszerű kezelhetőséget
Előnyök:

Olcsó ár, egyszerű kezelhetőség, kiváló ár/érték arány, könnyen beszerelhető, ISO csatlakozós,

Hátrányok:

Az előlap nem levehető, nem írja ki a dalok címét

zsoltiti
KATASZTRÓFA
NAGYON megbántam
A 2x40 watt teljesítmény az jó lesz 2x10 kb
Recseg ropog
időnként olvadó műanyag szag érezhető