LG LCS700BR
LG - Méret: 1 DIN, Maximális teljesítmény: 4 x 53 W, Levehető előlap: Igen, Mp3 lejátszás: Igen, MP3: Van, WMA: Van, WAV: Nincs, AAC: Nincs, USB csatlakozó: Van, Aux bemenet: Van, MOSFET erősítő csatlakozó: Van, Bluetooth: Van, Kártyaolvasó: Nincs, CD-R / CD-RW kompatibilis: Van, RDS tuner: Van, Ekvalizer: Van, Kijelző színe:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - LG LCS700BR
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electronicoutlet.hu

Blue kihangosítő.usb port

Előnyök:

Kiváló

Hátrányok:

nincs

Nagy István a terméket itt vásárolta: beepithetobolt.hu

Olyan autósrádiót szerettem volna vásárolni, mely MP3 - formátumú zenelejátszásra képes, mind CD - ről, mind Pendrive - ról, valamint van benne Bluetooth, a telefonos kihangosítás miatt.

Előnyök:

A termék, kitűnő ár - érték arányú, minden funkciója hibátlanul működik, s ami a legfontosabb, minden elvárt paraméteremnek megfelelő tudással rendelkezik, ráadásul a beszerelése sem igényel szakképesítést.

Hátrányok:

Nincs.

Joci a terméket itt vásárolta: euimport.hu

ár,tudás arány

Előnyök:

az árához képest színvonalas termék

Hátrányok:

nincs

mikola.akos a terméket itt vásárolta: armatrix.hu

Bluetooth, USB, AUX képes autó fejegységre volt szükségem.

Előnyök:

Szép! Szép hang (bár XDSS állásban kicsit sok a magas, arra meg még nem jöttem rá, hogyan belőle lehet levenni). Jó kezelhetőség. Az szinte sehol sem szerepel, hogy van hozzá egy kormányra szerelhető távirányító, amit az első perctől imádok. Bluetooth kihangosító funkció.

Hátrányok:

A leírás lehetne részletesebb, csak az alap dolgokat írják le, azokat is szűkszavúan, néha melléfordítva. Az csak utólag derült ki tapasztalati úton és nem a leírásból, hogy a távirányító felszerelésénél említett +30°/-30°-os tartomány nem ajánlás, hanem kötelezően betartandó, ugyanis az ettől eltérő állásban a távirányító nem működik! (Ennek van értelme, így kanyarodáskor ha véletlen rányomunk egy gombra, nem állítjuk el a műsort, de az én kormányom olyan, hogy csak nagyon az alsó tartomány közelében tudtam felszerelni, és néha bizony nem reagál emiatt. Ha tudtam volna, hogy ennek oka van, és nem hiba, akkor kevesebbet bosszankodtam volna!)
A Bluetooth kihangosító lehetne hangosabb, a másik oldal alig hall engem.