Ezt a terméket kerestem, csak ez érdekelt. Ajánlották, láttam, tetszett a mérete, a kidolgozása. Szerintem igényes. Az ára meg Önöknél teljesen elfogadható volt. A nagyobb szélessége miatt figyelni kell az ajtó nyitásra, ahova szántuk emiatt nem fért be! : ) Nyitott ajtóra riaszt, ha kinyitod egy lámpa világít benne. Tökéletes! : )
Tökéletesen rendben van.
Nincs.

A termék tulajdonságai közül a következő szempontokat vettem figyelembe: energia felhasználása A ++ , méretei nagyobbak voltak az általában kapható fagyasztóknál.
A háztartásunkban sok megbízható Siemens termék van, ezért ezt a márkát választottam.
A terméket a drágább kategóriába sorolnám.
A fagyasztó csak 3 hete működik nálam, nagy tapasztalatom nincs, egyenlőre kifogástalanul működik.
A termék pozitív tulajdonságai, hogy kicsi az energia felhasználása, csendes a működése, a beállított hőmérsékletet egyenletesen megtartja, figyelmeztet, ha sokáig nyitva van az ajtója.
Hátrányokat egyenlőre nem találtam, kivéve a fiókok eleje átlátszóbb lehetne.

Akészülék méretei /nelegyen tulmagas max 170 cm és kb 300 literes / Az ára legyen alegkedvezöbb
A fiokok kivehetök és nélkülük ishasználhatók kedvezően
Ha avezérlögombokkal állitaniakarok kikelnyitni az ajtaját Praktikusab lene ha a kijelzöelöti kisablak felnyitható lene

Mennyit fogyaszt, minoseg es meret. Ezenk kivul az ar is itt volt a legjobb es a szallitas is ugyszinten.
Nagyon jo melyhuto, minden ahogy le volt irva. A fogyasztas is remelem ilyen jo lesz mint amit irnak de errol meg nem tudok velemenyt mondani. Igazan azert valasztottam ezt a melyhutot mert fele ekkora huto tobbet fogyasztott igaz tobbe is kerult de nekem ez egy hosszu tavu befektetes tehat nem banom.
En nem talaltam semmi hatranyt.

Ár-érték arány, áramfogyasztás, űrtartalom, márka.
Csendes, keveset fogyaszt, megbízható, esztétikus, jól pakolható.
Lehetne erősebb a felső rekesz ajtajának a rögzítési pontja.

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 9 672 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia