Siemens - Kialakítás: Szabadonálló, Típus: Fagyasztószekrény, Nettó űrtartalom: 293 l, Éves energiafogyasztás: 264 kWh, Energiaosztály: A++, Fagyasztási teljesítmény: 18 kg/nap, Szélesség: 70 cm, Magasság: 170 cm, Mélység: 75 cm, Súly: 69 kg, Visszamelegedési idő: 23 óra, Gyors fagyasztás funkció: Van, Fagyasztó rekeszek száma:... Tovább
Minden vélemény - Siemens GS36NA32
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: elektroudvar.hu

Ezt a terméket kerestem, csak ez érdekelt. Ajánlották, láttam, tetszett a mérete, a kidolgozása. Szerintem igényes. Az ára meg Önöknél teljesen elfogadható volt. A nagyobb szélessége miatt figyelni kell az ajtó nyitásra, ahova szántuk emiatt nem fért be! : ) Nyitott ajtóra riaszt, ha kinyitod egy lámpa világít benne. Tökéletes! : )

Előnyök:

Tökéletesen rendben van.

Hátrányok:

Nincs.

Kálmán Lajos a terméket itt vásárolta: mall.hu

A termék tulajdonságai közül a következő szempontokat vettem figyelembe: energia felhasználása A ++ , méretei nagyobbak voltak az általában kapható fagyasztóknál.
A háztartásunkban sok megbízható Siemens termék van, ezért ezt a márkát választottam.
A terméket a drágább kategóriába sorolnám.
A fagyasztó csak 3 hete működik nálam, nagy tapasztalatom nincs, egyenlőre kifogástalanul működik.

Előnyök:

A termék pozitív tulajdonságai, hogy kicsi az energia felhasználása, csendes a működése, a beállított hőmérsékletet egyenletesen megtartja, figyelmeztet, ha sokáig nyitva van az ajtója.

Hátrányok:

Hátrányokat egyenlőre nem találtam, kivéve a fiókok eleje átlátszóbb lehetne.

Kármán a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Akészülék méretei /nelegyen tulmagas max 170 cm és kb 300 literes / Az ára legyen alegkedvezöbb

Előnyök:

A fiokok kivehetök és nélkülük ishasználhatók kedvezően

Hátrányok:

Ha avezérlögombokkal állitaniakarok kikelnyitni az ajtaját Praktikusab lene ha a kijelzöelöti kisablak felnyitható lene

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Mennyit fogyaszt, minoseg es meret. Ezenk kivul az ar is itt volt a legjobb es a szallitas is ugyszinten.

Előnyök:

Nagyon jo melyhuto, minden ahogy le volt irva. A fogyasztas is remelem ilyen jo lesz mint amit irnak de errol meg nem tudok velemenyt mondani. Igazan azert valasztottam ezt a melyhutot mert fele ekkora huto tobbet fogyasztott igaz tobbe is kerult de nekem ez egy hosszu tavu befektetes tehat nem banom.

Hátrányok:

En nem talaltam semmi hatranyt.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Ár-érték arány, áramfogyasztás, űrtartalom, márka.

Előnyök:

Csendes, keveset fogyaszt, megbízható, esztétikus, jól pakolható.

Hátrányok:

Lehetne erősebb a felső rekesz ajtajának a rögzítési pontja.