Indesit - Kialakítás: Szabadonálló, Típus: Fagyasztószekrény, Nettó űrtartalom: 238 l, Éves energiafogyasztás: 270 kWh, Energiaosztály: A+, Fagyasztási teljesítmény: 22 kg/nap, Szélesség: 60 cm, Magasság: 175 cm, Mélység: 65 cm, Súly: 62 kg, Visszamelegedési idő: 20 óra, Gyors fagyasztás funkció: Van, Fagyasztó rekeszek száma:... Tovább
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

0 %

6.3 %
Leghasznosabb vélemény
2011.09.20
119.999Ft-ér vásároltam , Indesit UFAAN 400 fagyasztószekrényt az Euronics Dunakeszi, fő ut 190sz. 2011szept.1-én. --- 2-án szállították az otthonomba, Göd, Nefelejcs u 3sz. --szept. 14-én már meghibásodott!! Mindjárt értesítettem a megadott szervizt, és szept.20-án jönnek csak megnézni!!! Az összes benne lé...
Hátrányok:

17 éves Gorenje fagyasztó LÁDÁT cseréltem le, melyet a Hugomna...

Minden vélemény - Indesit UFAAN 400
Zsuzsi a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Mebízható márka,
ár/érték arány,
energia fogyasztás,
konzultáció az eladóval

Előnyök:

Praktikus berendezés- nagy a fiókok száma, jégkocka készítő, tetszetős külső design.

Hátrányok:

Hangos

Zabó László a terméket itt vásárolta: mall.hu

Sajnos gyorsan kellett dönteni, mert a másik elromlott. A neten találtam rá, de eddig úgy tűnik nem volt rossz döntés. Elsősorban a belső mérete miatt, majd az energia osztály, és a név is jelent valamit. A gyors kiszállítás is fontos volt. Elégedett vagyok vele, csendes járású, jó hűt. Még sokkal többet eddig nem tudok mondani. Az ajtó elég nehezen nyitható, de már megszoktuk,

Előnyök:

Csendes működés, jó hűtés. Az energiát még konkrétan nem tudo,.

Hátrányok:

Az ajtó nehezen nyitható, de nem kimondottan hátrány!

Bachmann a terméket itt vásárolta: marketworld.hu

No-Frost technológia
Ár
Bár csak egy Indesit gépem volt ezidáig, annak - hosszú évek óta tartó - hibátlan működése alapján döntöttem úgy, hogy fagyasztószekrény kategóriában is bizalmat szavazok a gyártónak.

Előnyök:

Nagy, elfér benne, aminek el kell férnie. Még egyszer: No-Frost!

Hátrányok:

Nem találtam.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Ár, minőség, energiafogyasztás, nofrost technológia, űrtatalom

Előnyök:

Megfelel az elvárásaimnak.

Hátrányok:

nincs

Krak Ferencné a terméket itt vásárolta: elektroudvar.hu

alacsony energiafogyasztás megfelelő árkategória csendes üzemmód könnyű átláthatóság

Előnyök:

halkan üzemel,sok élelmiszer elfér benne a sok fióknak köszönhetően könnyű rendszerezni a húsokat zöldségeket

Hátrányok:

nincs

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: beepithetobolt.hu

No Frost, ár, űrtartalom, A+ energiaosztály.

Előnyök:

Ua., mint a 2. kérdésre adott válasz.

Hátrányok:

Még nem tapasztaltam ilyet.

M. Mihály a terméket itt vásárolta: ematrix.hu

ár-érték arány

Előnyök:

megbízható, nagy befogadó képességű, jól pakolható

Hátrányok:

mmjj a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Méret, ár

Előnyök:

Tökéletes.

Hátrányok:

nincs

Jaskó Andrásné
2011szept.1-én. --- 2-án szállították az otthonomba, Göd, Nefelejcs u 3sz. --szept. 14-én már meghibásodott!! Mindjárt értesítettem a megadott szervizt, és szept.20-án jönnek csak megnézni!!! Az összes benne lévő élelmiszert 4 családhoz kellet elhelyezni még Dunakeszire is!Rettenetes tortúra,és csalódás! Mit lehet ilyenkor tenni?!
Hátrányok:

17 éves Gorenje fagyasztó LÁDÁT cseréltem le, melyet a Hugomnak /6gyerekes/ adtam, még mindig kifogástalan állapotban és üzem módban! De sajnos, nekem már a belehajolással való tisztítása betegség miatt nagyon nehéz. De nagyon SAJNÁLOM!!!!!!

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electropark.hu

energiaosztály, méret

Előnyök:

olcsó

Hátrányok:

semmit