17 éves Gorenje fagyasztó LÁDÁT cseréltem le, melyet a Hugomna...

Mebízható márka,
ár/érték arány,
energia fogyasztás,
konzultáció az eladóval
Praktikus berendezés- nagy a fiókok száma, jégkocka készítő, tetszetős külső design.
Hangos

Sajnos gyorsan kellett dönteni, mert a másik elromlott. A neten találtam rá, de eddig úgy tűnik nem volt rossz döntés. Elsősorban a belső mérete miatt, majd az energia osztály, és a név is jelent valamit. A gyors kiszállítás is fontos volt. Elégedett vagyok vele, csendes járású, jó hűt. Még sokkal többet eddig nem tudok mondani. Az ajtó elég nehezen nyitható, de már megszoktuk,
Csendes működés, jó hűtés. Az energiát még konkrétan nem tudo,.
Az ajtó nehezen nyitható, de nem kimondottan hátrány!

No-Frost technológia
Ár
Bár csak egy Indesit gépem volt ezidáig, annak - hosszú évek óta tartó - hibátlan működése alapján döntöttem úgy, hogy fagyasztószekrény kategóriában is bizalmat szavazok a gyártónak.
Nagy, elfér benne, aminek el kell férnie. Még egyszer: No-Frost!
Nem találtam.

alacsony energiafogyasztás megfelelő árkategória csendes üzemmód könnyű átláthatóság
halkan üzemel,sok élelmiszer elfér benne a sok fióknak köszönhetően könnyű rendszerezni a húsokat zöldségeket
nincs

2011szept.1-én. --- 2-án szállították az otthonomba, Göd, Nefelejcs u 3sz. --szept. 14-én már meghibásodott!! Mindjárt értesítettem a megadott szervizt, és szept.20-án jönnek csak megnézni!!! Az összes benne lévő élelmiszert 4 családhoz kellet elhelyezni még Dunakeszire is!Rettenetes tortúra,és csalódás! Mit lehet ilyenkor tenni?!
17 éves Gorenje fagyasztó LÁDÁT cseréltem le, melyet a Hugomnak /6gyerekes/ adtam, még mindig kifogástalan állapotban és üzem módban! De sajnos, nekem már a belehajolással való tisztítása betegség miatt nagyon nehéz. De nagyon SAJNÁLOM!!!!!!

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 7 254 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia