Electrolux - Kialakítás: Szabadonálló, Típus: Fagyasztóláda, Nettó űrtartalom: 260 l, Éves energiafogyasztás: 250 kWh, Energiaosztály: A+, Szélesség: 93.5 cm, Magasság: 87 cm, Mélység: 66.5 cm, Súly: 44 kg, Visszamelegedési idő: 32 óra, Gyors fagyasztás funkció: Van, Fagyasztó rekeszek száma: 2, Megfordítható ajtónyitás: Nincs,... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Electrolux ECN 26109 W
S.Gy. a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Ára és a szállítás költságei

Előnyök:

Alacsony fogyasztás

Hátrányok:

nincs

B. Ágnes a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Régóta szerettünk volna egy hűtőládát, most volt itt az alkalom megvenni. A megbízhatóság, a megfelelő szervizháttér, és a jó ár voltak a fő szempontok.

Előnyök:

Hát igazából egy hűtőláda az hűtőláda...nincsenek nagy különbségek. Ez a típus nem csak tudja a dolgát, de csinos is. Talán ennyit tudnék róla mondani.

Hátrányok:

A kosarak kialakításán még gondolkodhattak volna, főként a fogantyúrészen..Néha kipattan a helyéről.

Szommer János a terméket itt vásárolta: plazamarket.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Ár-érték arány,méret, magyar gyártmány.

Előnyök:

Még csak rövid ideje használom.

Hátrányok:

U.a.

Hedvich György a terméket itt vásárolta: electropark.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Eddig is ezt a márkát használtam a hütőgépnél is és megvoltam velük elégedve.

Előnyök:

15 évig használtam az elözőt és a hütőgépem is hasonló koru. Javítatni nem kellett.

Hátrányok:

Nem régen vásároltam. Ezidáig nem volt vele semmi. Remélem igy is lesz!