Pioneer VSX-421

Legutolsó ismert ár: 59 900 Ft 2013. 07. 21.
Összehasonlítás
Akciós Személyi Kölcsön most ajándék Spar utalvánnyal az Erstétől!Akciós Személyi Kölcsön most ajándék Spar utalvánnyal az Erstétől!
Minden vélemény - Pioneer VSX-421
Rendezés: 
1 éve
Martin
Ezt a nagyon igényesen megtervezett sokoldalú erősítőt egy s-11 magas szettel és egy s-21 aktív mélynyomóval használom egy kb 11m3 szobában a falra rögzítve. tökéletesen működik és nagy hangerőn sem röstelli az energiát és ami még fontosabb nem torzít csak pici mértékben (ha nem figyeli valaki észrevehetetlen, de az is csak a hangszóróknak köszönhető) biztos vagyok benne hogy ha akarom és vigyázok rá, 20 év múltán is kiszolgál majd ; ) Csak ajánlani tudom ha valami durvára vágyik otthon az ember és nem akar mondjuk egy Bose-ra költeni. Kétszer sem mondom ez is megszólal úgy!
Előnyök:

Fantasztikus teljesítmény!

Hátrányok:

Nincs!

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (0) | Nem (0)
1 éve
Pityu a terméket itt vásárolta: autohifioutlet.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Egy minőségi házimozi erősítő szerettem volna, ami a meglévő hangrendszeremet szépen megszólaltatja. Az ár-érték aránya miatt választottam, mert jó minőségű, otthonra nekem tökéletesek a paraméterei, és "olcsó" !

Előnyök:

Jó minőségű, otthonra nekem tökéletesek a paraméterei, és "olcsó" !

Hátrányok:

Egyedül a színével nem vagyok kibékülve, mert feketét akartam , de amíg otthon voltam csak szürkét tudtam átvenni....

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (0) | Nem (0)
Írj véleményt
1
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy vásárlás előtt a forgalmazó, illetve a gyártó honlapján is ellenőrizd az adatokat. Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.