Philips - Borotva fej: Nincs, Áramforrás: Hálózat, Fokozatok száma: 2, Vízálló: Nem, Hűtési funkció: Van, Megvilágítás: Nincs Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Philips HP6515

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Nikosz
Sajnos egy évig tudtam használi és elromlott. A görgőfej elkopott, mivel egy gyenge minőségű műanyag fogaskerék hajtja. Nem a legolcsóbb készülék, így többet vártam tőle. Egy ,,gagyi,, olcsó epilátor több évig bírja!
Előnyök:

masszírozó fej és a hűsítő aku.

Hátrányok:

Becsípte a bőrömet.

Pitypang
Az enyém nagyjából egy nyarat bírt és tönkrement. Egyébként tényleg nagyon durva, inkább tépi a szőrszálakat minthogy rendesen kihúzná...
vÁSÁRLÓ
Üdvözlök minden kedves jövőbeli vásárlót!
Ez a termék nem gyengéd, nekem elhihetik. NE HASZNÁLJA SENKI INTIM TESTÉRESZEKEN, HÓNALJBAN! NEKEM BEDARÁLTA A BŐRÖMET ÉS ELÉG KOMOLY FÁJDALMAT OKOZOTT, EGY ÓRÁBA TELT MIRE LEOPERÁLTAM A HÓNALJAMRÓL AZ EPILÁTORT! NAGYON DURVA.

Videók - Philips HP6515

Küldj be te is videót!

Philips HP6515
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.