Philips HP6482 Satinelle Ice

Philips - Borotva fej: Nincs, Áramforrás: Hálózat, Fokozatok száma: 2, Vízálló: Nem, Hűtési funkció: Van, Megvilágítás: Nincs Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Philips HP6482 Satinelle Ice
Fédra
Nemrég jártam egy műszaki boltban, hogy epilátort válasszak, de még nem sikerült döntenem. Ez a típus tetszik, a boltban is ajánlották (mondjuk ott 2Eft-tal drágább volt, mint itt a legolcsóbb ár...), de még nem sikerült rávennem magam, hogy átálljak egy ilyen formájú epilátorra, nekem mindig az a gömbölydedebb formájú volt, ennek olyan picinek tűnik a borotvefeje... De kiemelte az eladó is, h sokan dícsérik a bőrhűtő funkcióját, és hát tény, hogy apró, szép, nőies darab. Nekem a Philips is váltás lenne, de olvastam több pozitív hozzászólást is az epilátoraikról, ezért hajlok efelé a termék felé. Akinek van már ilyen epilátora, örülnék, ha megosztaná tapasztalatait velem. Köszi! Fédra