Unold 58815

Unold 58815

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-08-14): 34210.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Melegentartó lap

Vezeték nélküli - nincs zavaró vezeték az asztalon
Feltölthető, 5 perces felfűtési idő
Túlmelegedés elleni védelem

Ha melegen kell tartani: válassza a vonzó kivitelű melegentartó lapot

Nincs többé hideg étel Az UNOLD® melegentartó lap ezt lehetővé teszi. A kerámia magos melegentartó lap kb. 5 percen belül használatra kész. 30 - 110 fokig ellenőrzött formában tartja melegen a tányért, csészét, levesestálat, mindezt legfeljebb egy órán keresztül. Nem lehet semmi túl forró, és nem is éghet oda, mivel a túlhevülés elleni védelem automatikusan kikapcsolja a készüléket egy bizonyos hőmérsékletnél. A Cool-Touch fogantyúk gondoskodnak a lap mindig veszélytelen megemeléséről és szállításáról - akkor is ha nagyon forró. Nem kell félni az összegubancolt vezetéktől sem az étkezőasztalon: A melegentartó lap fel feltöltése után a kábel eltűnik az asztalról.

Jellemzők:
Hőszigetelt "Cool-Touch" fogantyúk · Működésvisszajelző lámpa.

Műszaki adatok:
Konyhai készülék típus: Melegentartó lap · Méret, hossz: 250 mm · Méret, magasság: 60 mm · Méret, szélesség: 465 mm · Szín: Ezüst-fekete · Teljesítmény: 1100 W

Szállítás tartalma:
Főzőlap, Használati útmutató.



Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.