Steba SV100 Sous Vide Professional

Steba SV100 Sous Vide Professional

105 000 Ft-tól 5 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
Az SV100 Sous-vide használata egyszerű és kényelmes! Felelős Ön akár 120 vendég egyidejű ebédjéért? Vesse be a STEBA Sous-Vide Professional főzőt!A Sous-Vide Professional főzővel nincs stressz, csak garantált sikert! A STEBA SV100 Sous-Vide Professional főzőjét Önnek fejlesztették ki, ha: Gyakran kell készítenie akár 120 adag ételt egy időben, ami a STEBA Sous-Vide főzővel egyszerűen megoldható. Fontos Önnek az egészségtudatos táplálkozás, ezért szívesen használja a STEBA Sous-Vide főzőt, hogy az ételek tápanyag- és vitamintartalma a lehető legmagasabb maradjon, azok megtartsák természetességüket, elbűvölve ezzel vendégeit. Ön a vendéglátásban dolgozik, ezért szüksége van egy kiváló ár-érték arányú sous-vide főzőre, amilyen a STEBA SV100 Sous-Vide Professional. Garantált sikerre vágyik a konyhában, amire a STEBA Sous-Vide garancia Előfordult már, hogy bosszúságot okozott a túlfőzött ünnepi ebéd, ami a Sous-Vide-dal elképzelhetetlen. Több funkciós, kombinálható Sous-Vide főzőt keres. A STEBA Sous-Vide főzőbe az ételeket vákuumcsomagoltan kell behelyezni, amit könnyedén megoldhat a STEBA vákuumfóliázó vagy fóliahegesztő gépeivel. A sous-vide-álás (ejtsd: szuvid) egy forradalmian új konyhatechnológiai eljárás, mely egyre elterjedtebb a vendéglátóiparban, néhol a háztartásokban. A STEBA mind a szakma, mind a háziasszonyok igényeit kielégítve hozta létre sous-vide főzőit, melyek közül az SV100 Sous-Vide professional ipari méretének és használhatóságával a sztárséfeknek készült! A sous-vide-álás lényege az élelmiszerek kíméletes hőkezelése, azaz a sous-vide főzőben alacsony, de állandó hőmérsékleten, hosszú ideig készül el az étel. A sous-vide-áláskor az ételek fűszerezésével óvatosan kell bánni, mert az így készült finomságok íze jóval erőteljesebb, mint ahogy a hagyományos elkészítés során megszoktuk. A sous-vide főző az ételek ízét kiemeli, felerősíti!Nem csak ízletesebb vagy látványosabb étel kerül sous-vide eljárással az asztalra, de az élelmiszerek ásványanyag- és vitamintartalmukat is jóval nagyobb mértékben őrzik meg a hagyományos eljáráshoz képest. Amennyiben Önnek fontos, hogy vendégei ne csak látványos, de egészséges ételeket fogyasszanak, nyűgözze le őket a STEBA Sous-Vide főzőben készült mesterművekkel!Az SV100 Sous-Vide főzőjének köszönhetően nem kell aggódnia az idő miatt, biztosan nem fog úszni a konyha egy-egy rendezvény miatt. A nagy társaságok rendeléseit is könnyedén teljesítheti egy időben, az Ön konyhájában nem kell egymásra várniuk a vendégeknek!A sous-vide főzőben készült ételek eltarthatósága az eljárással nagymértékben növekszik, így akár előre is főzhet! A STEBA SV100 Sous-Vide főző pontosan beállítható hő-szabályozóval rendelkezik. A sous-vide főző LCD kijelzőjén látható a kívánt és az aktuális hőmérséklet is, melyet 0,1°C eltéréssel képes megtartani az eljárás során. A STEBA SV100 Sous-Vide főző könnyen mobilizálható, így Ön szükség szerint bármikor, bárhol könnyedén használhatja minden min. 15 cm mélységű edényben, melybe mintegy merülőforralóként állítsa be a sous-vide főzőt. A STEBA SV100 sous-vide főzőhöz külön rendelhető kiegészítője: STEBA ER Basic folyadék melegen tartó STEBA vákuumozók Így is ismerheti: SV 100 Sous Vide Professional, SV100SousVideProfessional
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^