Toshiba - Rögzítés típusa: Belső memória, Felvételi mód: Full HD kamera, Kártyaolvasó: Van, Felbontás: 5 Mpix, Valós felbontás: 5 Mpix, Videó felbontása: 1920 x 1080, Felbontás Foto módban: 8 Mpix, LCD kijelző mérete: 2.5", Szenzor típusa: CMOS, Digitális zoom: 4 x, Képstabilizátor: Nincs, USB: Van, HDMI kimenet: Van, FireWire:... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Toshiba Camileo P10

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

tcsbp14
Ennyiért ilyen kamera NINCS . Mármint más gyártótól.
HD 720 minőség tökéletesen elegendő egy 4 gigás kártyával ( nekem ).
Heti 2-3 órát van használatban, semmi baja. Fél éve....ha holnap "meghal" akkor sem dőlök a kardomba.
danmar
Minőségi kamera, nálam nagyon bevállt.
Hd-tv-n igen szép a videója.
Előnyök:

Ennyi pénzért ilyen jót nem igazán lehet kapni, de ez majdnem felér egy nála sokkal drágábbal is.

Szepesi László
Nemrégiben vásároltam. Nagyon jó az ár/minőség aránya.
Előnyök:

Kicsi, könnyen kezelhető. Jó minőségü videót és képet lehet vele készíteni.

Hátrányok:

Napfényben a kijelző nem látható.
Segédfényt (nem a vaku !)amit a leírásban írnak én nem találom rajta. Ha valakinek van ötlete szívesen fogadom !!

Bakács Tomi
Jó kis 5 megapixeles kamera, 2.5'' kijelzővel, az aksija elég sokáig bírja és ami nagyon meggyőzött engem, hogy végre jó minőségű éjszakai felvételt is lehet vele készíteni
N.G
Az árához képest jó kamera, csak a hátrányokban írt dolgok miatt csökkent az értéke a szemeben
Hátrányok:

Nekünk is tönkrement a kijelzője már a 3. nap. Majd kicseréltettük. Egyszer kameráztunk vele, majd egy fél év múlva újra elővettük és hopp már megint nem jó a kijelző. Ráadásul amikor visszavittünk a kedves kiszolgáló azt merte mondani, hogy még soha nem volt rá panasz.Pedig mi már egyszer visszavittük. Tuti típus hiba.

Zsanett1001
Nem vált be!
Hátrányok:

Nem tudom kinek mi a véleménye de nekem 3 nap után nem működik ezért vissza vittem.Nem tudom mi a baja de nem kapcsol be és az aksija is fel van töltődve tehát az sem lehet probléma

Videók - Toshiba Camileo P10

Küldj be te is videót!

Toshiba Camileo P10
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.