Nagyon szép videót készít HD minőségben,és a hang is tökéletes(2.0 5.1). Projektor hasznos tud lenni.Nem vagyok egy pc guru,ezért fontos,hogy nem kell konvertálgatni a videókat,ha ps3-ra felmásolom.Utána a ps3 videószerkesztővel nagyon egyszerűen lehet vágni,és feliratozni pillanatok alatt,bár utána egy picit butítva lesz a minősége a videónak.
Talán az akku lehetne egy picit vaskosabb,de most pakkban adnak hozzá még egy akkut,memóriakártyát,és egy nagyon jó gyári táskát is. Megéri az árát.

Nagyon jó minőségű videót készít hd minőségben.A projektor nagyon hasznos.A videónak nagyon jó a hangja.(stereo,5.1).Konvertálgatás nélkül ps3-ra rálehet tölteni a videót,utána pedig a ps3 videoszerkesztővel feliratozni,vágni lehet.szuper
Vásárláskor mindenki gondolja végig ,hogy nem árt egy tartalék akksi,mert minél jobb a felvett videó minősége,annál gyorsabban rágja az akksit.Full minőségen(50p) kb 1.5 óra.Ugyebár azért vesz valaki ilyen kamerát,mert penge felvételeket akar.És a 16 gb is gyorsan elfogy ebben az esetben,ezért a memóriakártya sem árt.Én pakkban vettem.volt benne =1db pót akksi,1db 8gb memó,és 1db kameratáska .Megérte az árát

A Sony márka megbízhatósága, és a beépített projektor miatt.
Jó felvételeket lehet vele készíteni, és jó móka vele kivetíteni. Tetszik a menüje, könnyen kezelhető, gyorsan indul a gép
Nem találkoztam még velük.

Hd, minőség, kicsi, könnyű kivitel,magyar menű, könnyű kezelhetőség,belső memória, a mai technikai viszonyok között átlagnál többet tudó gép.
A termékről kiadott jellemzők a gyakorlatban is visszaigazolódtak.Kiváló felvételi és hang minőség, még az éjszakai felvételek esetében is. Optikája a részmről elvárt tudást többszörösen teljesíti. Teljes mértékben elégedett vagyok vele.
Eddig még nem tapasztaltam.

Kiterjesztett Garancia