Panasonic - Szenzor típusa: 3xCCD, Szenzor mérete: 1/6", Rögzítés típusa: Memóriakártya, Felvételi mód: SD kamera, Kártyaolvasó: Van, LCD kijelző mérete: 2.8", Optikai zoom: 10 x, Digitális zoom: 700 x, Képstabilizátor: Van, Képstabilizátor típusa: Optikai, Legrövidebb fókusztávolság: 3 mm, Leghoszabb fókusztávolság: 30 mm, Lencse... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Panasonic SDR-S150
Hatmakk
Szeretem!
Kicsi, nem feltűnő, kézre áll. Minősége házi használatra kiváló, (tv műsort, filmet nem ilyennel forgatnak. 3Xccd miatt valóban sokkal jobb képet kapunk, mint a nem HD-s és csak 1XCCD-s digi kamerával. Fényereje elfogadható, de szívesen venném, ha még jobb lenne. (Korában sokkal gyengébbet használtam - ezért váltottam.)
4GB-ás kártyából kettő elég volt egy tihanyi, hagyományőrző, népi lakodalom forgatásához. Aksiból 5 kellett volna, a már beszerezett külső töltővel és még egy aksit kölcsönkérve, tehát 3 aksival +1 töltővel már boldogultam. (14 órát forgott a gép)
Fénykép a megadott paramétereknek megfelelő, film formátummal semmi probléma, inkább a vágó programjának vannak némi fejlesztést kívánó részei -audio edit!-.
Nem bántam meg. Újra megvenném. Full-HD kamerához úgysem rendelkeznék megfelelően izmos PC háttérrel, így azt is előbb lerontják...
(Tudomásom szerint a rendőröket is ezzel a kamerával szórták meg)
Hátrányok:

Aksi mérete miatt helyből vegyünk kettőt.

szz1966
A korábbit kiegészítve:
Nekem is ilyen van. Nagyon kicsi, szép kamera. Az aksi idővel kb .50 percet lehet használni, ami eléggé elfogadható. A videó minősége szerintem igazán jó, bár nem full HD. Különösen a színek teltsége megragadó. A 3 CCD látszik is videók minőségén. A képstabilizáló is jól müxik. Ami nem tetszik hogy max 4G kártyát tud kezelni, (bár a kártyákat is lehet cserélni). Fényképezésre nem javaslom senkinek, mert egy olcsóbb gép is jobb képeket készít. A felvételeket konvertálni kell és csak azután lehet kiírni DVD-re, mivel spéci formátum, és semmilyen lejátszó nem ismeri fel.
szz1966
Nekem is ilyen van. Nagyon kicsi, szép kamera. Az aksi idővel kb .50 percet lehet használni, ami eléggé elfogadható. A videó minősége szerintem igazán jó, bár nem full HD. Ami nem tetszik hogy max 4G kártyát tud kezelni, (bár a kártyákat is lehet cserélni). Fényképezésre nem javaslom senkinek, mert egy olcsobb gép is jobb képeket készít.