Jól kézbe fogható
könnyen kezelhető
Szép képeket rögzít, főként video üzemmódban.
Hátránynak rónám fel, hogy ha erős napfényben készítem a felvételt gyakorlatilag alig vagy egyáltalán nem látom a témát, mivel nincs "kukucskálója", s így a napfény beletükröződik az lcd kijelzőbe!
A másik szerintem megoldható probléma az nem más minthogy a videószerkesztő progija magyar nyelvre nincs lefordítva, úgy gondolom , hogy ilyen árért és mivel MO-on is forgalmazzák a terméket elvárható volna!

A könnyű kezelhetőség, egyszerű, praktikus és könnyen érthető menürendszer.
Több kamera rendelkezik hasonló, ilyen, vagy akár ennél jobb paraméterekkel. Amiért mégis egyértelműen mellette döntöttem az az, hogy praktikus a kialakítása (formája), több ujjal a fent található váll megfogható így rögzíthető marokban a gép, ezáltal a mutatóujj tökéletesen önállósítható, amire a zoommoláshoz szükséges.
Nem hátrány, csak hiányosság a fejlesztők részéről, s ez az AVCHD formátum. Ez bizosan nagyon jó, csak a baj az, hogy a vásárlónak kell megfejtenie az archiválás, a szerkesztés, s a minőségromlás nélküli szerkesztett anyag megvalósításának rejtélyét. Bár gyári szoftver jár vele, de ez csak egy alap tudással rendelkező program.
Szeretnék egy kamerát veni ijen jó áron amijenen ezt lehet kapni csak pár dologgal nem vagyok tusztában!!
Van-e benne magyar menü??
És hogy fellehet-e tölteni a készített videóimat a kamrával facebbokra vagy youtubra feltenni illetve a kamárban meg lehet-e szerkeszteni??
Ha valaki segítene az jó lenne!
Meg hogy mijen napellenzőket kiegészítőket tartozékokat ajánlotok hozzá??
Szerintem ez a termék amugy nagy memóriájú és első kamerának tökéletes!!
Ha tényleg nincsen magyar menü benne akkor az zavaró lehet főleg mivel mindenhol ki van irva hogy van bene és ez nagyon rossz!!

Ár, tudás, teszt eredmények, tapasztalt barátok véleménye alapján választottam. Első kamerám.
Nagy tudású, könnyen kezelhető kamera. Tároló kapacitása nagy. Bővíthető.
Magyar nyelvű menüt szívesen látnék rajta.

Kiterjesztett Garancia