Panasonic - Szenzor típusa: CMOS, Szenzor mérete: 1/5.8", Rögzítés típusa: Merevlemez, Felvételi mód: Full HD kamera, 3D videokamera: Nem, HDD kapacitás: 120 GB, Kártyaolvasó: Van, Felbontás: 1.5 Mpix, Valós felbontás: 1.3 Mpix, Videó felbontása: 1920 x 1080, Felbontás Foto módban: 3 Mpix, LCD kijelző mérete: 2.7", Optikai zoom: 34 x,... Tovább
15 éves az Auchan! Ünnepi akcióinkról informálódjon az auchan.hu-n!15 éves az Auchan! Ünnepi akcióinkról informálódjon az auchan.hu-n!
Minden vélemény - Panasonic HDC-HS80
Földi Csaba
A termék a fennti problémákat leszámítva hobby felhasználásra megfelelő.
Előnyök:

Jól kézbe fogható
könnyen kezelhető
Szép képeket rögzít, főként video üzemmódban.

Hátrányok:

Hátránynak rónám fel, hogy ha erős napfényben készítem a felvételt gyakorlatilag alig vagy egyáltalán nem látom a témát, mivel nincs "kukucskálója", s így a napfény beletükröződik az lcd kijelzőbe!
A másik szerintem megoldható probléma az nem más minthogy a videószerkesztő progija magyar nyelvre nincs lefordítva, úgy gondolom , hogy ilyen árért és mivel MO-on is forgalmazzák a terméket elvárható volna!

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

A márka

Előnyök:

Egyszerűen csatlakoztatható a meglévő házimozi rendszerhez

Hátrányok:

nincs

zozek a terméket itt vásárolta: tonervilag.eu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

A könnyű kezelhetőség, egyszerű, praktikus és könnyen érthető menürendszer.

Előnyök:

Több kamera rendelkezik hasonló, ilyen, vagy akár ennél jobb paraméterekkel. Amiért mégis egyértelműen mellette döntöttem az az, hogy praktikus a kialakítása (formája), több ujjal a fent található váll megfogható így rögzíthető marokban a gép, ezáltal a mutatóujj tökéletesen önállósítható, amire a zoommoláshoz szükséges.

Hátrányok:

Nem hátrány, csak hiányosság a fejlesztők részéről, s ez az AVCHD formátum. Ez bizosan nagyon jó, csak a baj az, hogy a vásárlónak kell megfejtenie az archiválás, a szerkesztés, s a minőségromlás nélküli szerkesztett anyag megvalósításának rejtélyét. Bár gyári szoftver jár vele, de ez csak egy alap tudással rendelkező program.

zLOo3R
Szeretnék majd operatőrnek illetve kameramannak tanulni!!
Szeretnék egy kamerát veni ijen jó áron amijenen ezt lehet kapni csak pár dologgal nem vagyok tusztában!!
Van-e benne magyar menü??
És hogy fellehet-e tölteni a készített videóimat a kamrával facebbokra vagy youtubra feltenni illetve a kamárban meg lehet-e szerkeszteni??
Ha valaki segítene az jó lenne!
Meg hogy mijen napellenzőket kiegészítőket tartozékokat ajánlotok hozzá??
Előnyök:

Szerintem ez a termék amugy nagy memóriájú és első kamerának tökéletes!!

Hátrányok:

Ha tényleg nincsen magyar menü benne akkor az zavaró lehet főleg mivel mindenhol ki van irva hogy van bene és ez nagyon rossz!!

SVarga a terméket itt vásárolta: 220volt.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Ár, tudás, teszt eredmények, tapasztalt barátok véleménye alapján választottam. Első kamerám.

Előnyök:

Nagy tudású, könnyen kezelhető kamera. Tároló kapacitása nagy. Bővíthető.

Hátrányok:

Magyar nyelvű menüt szívesen látnék rajta.