Minden vélemény - JVC Everio GZ-HM400
Koko

Tegnap vettem kézbe a készüléket. (DIGITALPLAZA-nak köszönhetően Pénteki rendelés hétfőn 15 órakor kézben.)Első rátekintés eléggé meggyőző. Szép a készülék, noha a képtől eltérően az enyém fekete. SAJNÁLATOSAN magyar nyelvű leírás nincsen hozzá, annak ellenére, hogy az egyik szoftver mellé van. Kipróbálva jó a kezelhetősége, nem érintő képernyős, aminek én örülök, a képernyő alján lévő gombok, és a képernyő oldalán található lézeres érintő gördítő sávval vezérelhető. A készüléknek VAN MAGYAR menüje (ezért érdekes, hogy leírás nincs)
Középkategóriás akkuval szállították, két óra 20 perces működést írnak róla.
A különlegessége, hogy 100, 250, és 500 (fps) kép/s elkészítésére képes, noha csak 4 sec-ig (500 fps-nél csak 2,5 sec)
A zoomja nekem panasonichoz képest kissé lustának tűnt. Bekapcsolása gyors, a nézőke kihajtásával.
Sajnálatosan a kicsi méret szerintem rovására megy a kézi kamerázásnak, a REC billentyű indítása hüvelykujjal nekem úgy, hogy célra tartottam, nem megy. Még jó, hogy el lehet indítani a képernyőről is a felvételt.
Arra még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet visszanézni az elkészített videókat, illetve a képeket. Eddig csak az utolsóként elkészülteket sikerült.
Egyenlőre ennyi.
Középkategóriás akkuval szállították, két óra 20 perces működést írnak róla.
Egyenlőre ennyi.
Előnyök:
képernyő könnyű kezelhetősége, magyar menü,
spéci (100, 250, 500 fps) felvételi lehetőség
gyors bekapcsolás
Hátrányok:
nincsen magyar nyelvű leírás,
lassú zoom
a spéci felvételeket sokáig menti
az elkészült anyag visszatekinését nem találtam