tulajdonképpen így elveszítem a garanciáját anélkül, hogy különösebben használtam volna
nappal szép képet és videót készít, a hangot meg nem tudtam megoldani hogy jó legyen folyamatosan hallatszik az AF kattogása meg a lencse zoom mozgása a legkisebb kis szellő is tornádóként söpör végig a hangsávon, és emellett halkan hallatszik csak a beszéd
néha elveszti a fókuszt és csak nehezen talál vissza (nem csak problémás körülmények között! jó 5mp és piszkálni kell a zoomot h egyáltalán észre vegye magát)
olcsó, könnyű, szép a kép minőség, megfelelő zoom (kézből éppen jó) , szép fénykép jó fotó fény, jó nagyot villan és állítható a fényereje
egy csomó kábel van a dobozban meg tok meg törlőkendő
sokáig bírja az aksija (vaku azért leterheli rendesen, de bírja) videókészítéshez optimális
mozgásérzékelős rögzítés
érintő képernyő (resistiv, de ehhez nem vészes)
-memókártya nincs hozzá azt külön be kell szerezni, de ezt nem is vártam
-mikrofon semmit nem ér (nagyon rossz helyen van és csak azt nem rögzíti amit kéne) , de csatlakoztatható külső, amit még nem sikerült összhangba hoznom, mert hiába csatlakoztattam továbbra is a belsőt használta : P így a diktafon funkció teljesen értelmetlenné vált rajta
-szürkület, sötét fényviszonyok totál felejtős (hiába van rajta éjszakai mód)
-a "lápa" az elején csak vaku! fénykép módban használható csak
-pár nap után elkezdett kotyogni a belseje (mintha az aksi lötyögne benne, de neem) , mondták hogy ezt leejtettem, várom a szerviz hívását a végső értékelésről, de úgy néz ki, hogy rám akarják húzni, h tönkretettem. Szóba sem jöhet, hogy esetleg anyagfáradás vagy gyártási hiba, a szervizes már telefonon keresztül "tudja a problémát"
-makro mód csak fotózásnál érhető el