HP - Szenzor típusa: CMOS, Rögzítés típusa: Memóriakártya, Felvételi mód: Full HD kamera, 3D videokamera: Nem, Kártyaolvasó: Van, Felbontás: 5 Mpix, Valós felbontás: 5 Mpix, Videó felbontása: 1920 x 1080, Felbontás Foto módban: 12 Mpix, LCD kijelző mérete: 3", Optikai zoom: 5 x, Digitális zoom: 4 x, Képstabilizátor: Nincs, USB:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - HP V5560U
3 hete
alfredo
olcsó készülék, tudom mit vettem, meg lennék vele elégedve, ha nem lenne ez a szervizes malőr
tulajdonképpen így elveszítem a garanciáját anélkül, hogy különösebben használtam volna
nappal szép képet és videót készít, a hangot meg nem tudtam megoldani hogy jó legyen folyamatosan hallatszik az AF kattogása meg a lencse zoom mozgása a legkisebb kis szellő is tornádóként söpör végig a hangsávon, és emellett halkan hallatszik csak a beszéd
néha elveszti a fókuszt és csak nehezen talál vissza (nem csak problémás körülmények között! jó 5mp és piszkálni kell a zoomot h egyáltalán észre vegye magát)
Előnyök:

olcsó, könnyű, szép a kép minőség, megfelelő zoom (kézből éppen jó) , szép fénykép jó fotó fény, jó nagyot villan és állítható a fényereje
egy csomó kábel van a dobozban meg tok meg törlőkendő
sokáig bírja az aksija (vaku azért leterheli rendesen, de bírja) videókészítéshez optimális
mozgásérzékelős rögzítés
érintő képernyő (resistiv, de ehhez nem vészes)

Hátrányok:

-memókártya nincs hozzá azt külön be kell szerezni, de ezt nem is vártam
-mikrofon semmit nem ér (nagyon rossz helyen van és csak azt nem rögzíti amit kéne) , de csatlakoztatható külső, amit még nem sikerült összhangba hoznom, mert hiába csatlakoztattam továbbra is a belsőt használta : P így a diktafon funkció teljesen értelmetlenné vált rajta
-szürkület, sötét fényviszonyok totál felejtős (hiába van rajta éjszakai mód)
-a "lápa" az elején csak vaku! fénykép módban használható csak
-pár nap után elkezdett kotyogni a belseje (mintha az aksi lötyögne benne, de neem) , mondták hogy ezt leejtettem, várom a szerviz hívását a végső értékelésről, de úgy néz ki, hogy rám akarják húzni, h tönkretettem. Szóba sem jöhet, hogy esetleg anyagfáradás vagy gyártási hiba, a szervizes már telefonon keresztül "tudja a problémát"
-makro mód csak fotózásnál érhető el

Roland
Csak otthoni felhasználásra.
Előnyök:

Olcsó.
érintő képernyő.

Hátrányok:

Zoom hang.
hd - full hd csak 30 frame.
kicsi szenzor.
Belső aksi kicsi - nagyobb kapacitásu aksit nem lehet ezért beletenni.
kicsi látószög.

csabaso
A képminősége jó.Hétköznapi átlagos felhasználóknak ajánlom.
Előnyök:

Könnyen kezelhető, kicsi a gép.

Hátrányok:

Hang katasztrófa.Felvétel közben kattogás, a zoom hangja belehallatszik.
Képstabilizátor már 3x zoomnál is hiányzik.