Sony Cyber-shot DSC-H10 Digitális fényképezőgép

Sony - Típus: Kompakt, Szenzor típusa: CCD, Energiaforrás: Akkumulátor, LCD felbontása: 230000 pixel, Elforgatható kijelző: Nincs, Valós idejű hisztogram: Van, Kijelző mérete: 3 inch, Hisztogram (képnézegetésnél): Van, Szenzor mérete: 1/2.5, Pixelek száma: 8.1 MPx, Maximális képfelbontás: 3264 x 2448 pixel, Képformátum: JPEG,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Sony Cyber-shot DSC-H10

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

István
Körülbelül egy fél éve vettem egy Sony DSC-H10 fényképezőgépet. Ez a "kütyü" mindent kielégít ami
egy magamfajta erősen amatőr hobbi fényképésznek kell. Nem túl bonyolult menürendszere,
könnyen kezelhetővé teszi a beállításokat, viszonylag egyszerű az egyik opcióról a másikra ugrálni,
ráadásul javarészt ki is írja a piktogrammok jelentését. Kis mérete lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen
programra elvihető legyen. Egyetlen hátránya (amire rájöttem) is ebből adódik, könnyen bemozdul fotózáskor
ha az ember nem elég stabilan tartja. Szerintem 4 csillagot érdemel.
tomy
A sony csinálja szerintem a legjobb digitális fényképezőgépeket a cyber-shot termékvonallal, nekem is sony-m van és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Gyönyörű képeket csinál.
szz1966
Nekünk is ilyen van. Nagyon meg vagyunk elégedve a képekkel. A menürendszere kellően áttekinthető, bár van még javítani való a magyar fordítással. A makró funkcióval hihetetlen képeket lehet készíteni. Ami nem különösebben tetszik, hogy SD kártyát nem fogad el, így csak a Sony saját drága memóriakártyájához kell ragaszkodni. Ami nem tetszett, hogy az vaku elromlott kb 8 hónap után, még jó hogy garanciásan javították.
Raffai Andor
Régóta kellett egy tükörreflexes gép, így elkezdtem gyűjteni rá, mert nem az olcsóságukról híresek :D. Kiszemeltem magamnak ezt a SOny CyberShot DSC-H10-et. Sokat néztem a fórumokat, és erről csak jót írtak. Olcsó bele a kártya, VGA minőségben vesz fel videót, 8 megapixeles, de gyors és pontos. Egyedül azzal nem vagyok megelégedve, hogy pár vakus felvétel készítése után le akar merülni :S...
Géza
Nem rég kaptam egy ilyen sony cyber shoot dsc-h10-es gépet. Nagyon megszerettem. Mindig hordom magammal. Nincs gond szerintem a méreteivel.Egyébként kis profinak néz ki. S az is. Nagyon frankó a 3"-s kijelzője. A képstabilizátora. Nem zajosa a képei. Szinte minden körülmények között megállja a helyét. 640X480-as videokat készíthetünk vele 30 fps-eket. S Lítium-ion akksija van. Csak ajánlani tudom!
szz1966
Nekünk is ilyen van. Nagyon meg vagyunk elégedve a képekkel. A legtöbb gyári profillal jó képeket gyárthatsz magadnak. Én manuálisan ki sem próbáltam. A menürendszere kellően áttekinthető, bár van még javítani való a magyar fordítással, itt ott alig érthető a sok rövidítés miatt. A makró funkcióval hihetetlen képeket lehet készíteni! Ami nem különösebben tetszik, hogy SD kártyát nem fogad el, így a Sony saját drága memóriakártyájához kell ragaszkodni. Ami szintén nem tetszett, hogy az vaku elromlott kb 8 hónap után, még jó hogy garanciásan javították, a LDC sem világszám, de nem is ott fogod nézegetni a képeket. Igen gyorsan bekacsol.

Videók - Sony Cyber-shot DSC-H10