Sony Alpha 7S Mark II Body Digitális fényképezőgép

Sony Alpha 7S Mark II Body Digitális fényképezőgép

1 090 000 Ft-tól 6 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
Típus  Cserélhető objektíves kompakt (MILC)

Képérzékelő

Képérzékelő formátum Full frame (35mm)
Szenzor típusa CMOS
Pixelek száma 12.2 MPx

Optika

Objektív foglalat Sony E
Tartozék objektív Tartozék objektív nélkül

Expozíció

Legnagyobb záridő  30 másodperc
Legkisebb záridő  1/8000 másodperc
Expozíciókompenzáció  Van
Spot fénymérés  Van
Mátrix fénymérés  Van
Középre súlyozott fénymérés  Van
Digitális ESP  Nincs
Érzékenység (ISO)  50 - 51200
Expozíciósorozat  Van

Élességállítás

Élességállítás típusa Autofókusz/Manuális fókusz
AF segédfény Van

Vaku

Beépített vaku Nincs
Vakupapucs  Van
Vörösszemhatás-csökkentés Van

Felvételi tulajdonságok

Képformátum  JPEG/RAW
Maximális képfelbontás 4240 x 2832 pixel
Sorozatfelvétel Van
Sorozatfelvétel sebessége (maximum felbontásnál) 5 kép/mp
Fehéregyensúly állítás  Van
Fényképezési módok AUTO (iAUTO, Superior Auto), Programozott AE (P), Blendeprioritás (A), Zársebesség-előválasztás (S), Manuális (M), Jelenetválasztás, Sweep Panorama, Film/Nagy képkockasebesség (Programozott AE (P)/Blendeprioritás (A)/Zársebesség-előválasztás (S)/Manuális (M) )

Videó

Videofelvétel Van
Maximális videófelbontás 1920 x 1080 pixel
FPS (maximum felbontásnál)  30 kép/mp
Video formátum MP4

Funkciók

Önkioldó  Van
Közvetlen nyomtatás  Nincs
További funkciók NFC

Kijelző

Kijelző mérete 3 inch
LCD felbontása 1228800 pixel
Kihajtható kijelző  Van

Adathordozó

Támogatott memóriakártyák
Secure Digital
SDHC
SDXC
Memory Stick

Csatlakozók

USB Van
AV kimenet Nincs
HDMI kimenet Van

Méretek

Szélesség 126.9 mm
Magasság 95.7 mm
Vastagság 60.3 mm
Súly 627 g

További tulajdonságok

Képfeldolgozó egység BIONZ
Wi-Fi Van
3D fényképezőgép Nem
Energiaforrás Li-ion Akkumulátor
Vízálló fényképezőgép Nem
Kereső Van
Burkolat anyaga Fém

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: Sony
Modell: Alpha 7S Mark II Body


Leírás:

A 14 bites, tömörítetlen RAW formátum támogatása
A most már 14 bites, tömörítetlen RAW formátummal is kompatibilis készülékkel kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő formátumot. A fényképezőgép így páratlan minőségű tónusátmeneteket biztosít, és ezzel maximálisan képes kihasználni a képérzékelő széles dinamikatartományának előnyeit.

Csendes felvételkészítés
A csendes felvételkészítési mód lehetővé teszi a zárhangok elnémítását minden alkalommal, amikor hangtalan kezelésre van szükség, például természetfotók vagy koncertfelvételek esetén. Ez a funkció 5 képkocka/mp 8 sebességű sorozatfelvételek készítéséhez is használható, így egyetlen fontos pillanatról sem marad le. Sőt, a funkciót hozzárendelheti egy testre szabható gombhoz, hogy könnyedén ki- és bekapcsolhassa.

A Wi-Fi/NFC egyszerűsíti a megosztást
Az Alpha 7R II beépített Wi-Fi és NFC (rövid hatótávolságú kommunikáció) támogatást tartalmaz, így fotóit vagy MP4-formátumú videóit azonnal átviheti NFC-kompatibilis okostelefonjára vagy tabletjére - ehhez nem kell mást tennie, mint hozzáérintenie fényképezőgépét az adott készülékhez, és máris könnyedén feltöltheti a képeket és videókat kedvenc közösségi oldalára.

Támogatva a Capture One Express (Sony) alkalmazásban, amely a világ egyik legjobb RAW-konvertere a Phase One-tól
A precíz színvisszaadást és lenyűgöző részletgazdagságot nyújtó Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. Rugalmas digitálisállomány-kezelés, a szükséges beállítóeszközök széles választéka, valamint gyors és érzékeny teljesítmény egyetlen, testre szabható és integrált megoldásban. A Capture One megoldások megvásárlásával, használatával és támogatásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Phase One vállalathoz.

120 képkocka/mp-es Full HD videofelvétel és 4x/5x lassított felvétel
A pixel binning nélküli teljes pixelkiolvasással, a 120 képkocka/mp-es (100 képkocka/mp-es) felvételi lehetőségével és ultra nagyfokú érzékenységével az Alpha 7S II olyan nagy képkocka-sebességű Full HD videókat készít alacsony zaj mellett, amelyre egyetlen másik fényképezőgép sem képes. A 120 képkocka/mp-es (100 képkocka/mp-es) kapacitás lehetővé teszi 30p (25p) vagy 24p képkocka-sebességű, 4x/5x lassított felvételek készítését.

Új Kijelző gammaérték-beállítás funkció
Ez az új funkció lehetővé teszi a képek természetes kontraszt melletti megtekintését, miközben S-Log gamma beállítással készít felvételt, az S-Log2/S-Log3 gammát ITU709 (800%) gammára konvertálva a képek figyelemmel kíséréséhez 9, illetve a nagyítás közbeni fókusz ellenőrzéséhez az LCD kijelzőn vagy a képkeresőn

Továbbfejlesztett Zebra funkció
Ez a funkció könnyebbé teszi az exponálás nyomon követését, különösen ha S-Log gamma beállítást használ a felvételhez. Ha kiválaszt egy videojel-célszintet 0 és 109 között, majd alkalmaz hozzá egy tartományt, zebraminta jelöli azokat a képterületeket, amelyek elérik a megadott szintet vagy tartományt. Az új, szélesebb videojel-választék és a tartomány hozzárendelésének lehetősége egyszerűsíti az exponálási beállításokat.

Képprofil
Rendkívül hasznos lehet a videó felvételkészítés előtti testre szabása oly módon, hogy a képprofil-beállításokban megadja a kép tulajdonságait a gradációra, a színbeállításokra és a részletekre vonatkozóan. Mentsen el és alkalmazzon akár kilenc, különböző paraméterekkel és beállításokkal rendelkező profilt (PP1-PP9), amelyekben olyan beállításokat is megadhat, mint az új S-Gamut3.Cine/S-Log3 és S-Gamut3/S-Log3 értékek.

Tiszta HDMI-kimenet
Ez a funkció a 4K 10 és a Full HD rögzítést is támogatja, valamint lehetővé teszi a tömörítetlen videó külső felvevőkészülékre vagy monitorra történő továbbítását. A fotót akkor is rögzítheti a fényképezőgépen 11, ha a funkció használatával éppen jeleket továbbít az eszközön kívülre. A csomagban található kábelvédő védi a jack dugókat, illetve megakadályozza a kábelek véletlen kihúzódását, így nagyobb biztonságban fényképezhet.

Erőteljes, magnéziumötvözetből készült váz
Az Alpha 7R II kompakt házát a nagyfokú megbízhatóság és a biztos kezelhetőség jegyében alkották meg, belső szerkezetének és erős, merev magnéziumötvözetből készült felső, első és hátsó burkolatának köszönhetően pedig a terepen történő fényképezés mostoha körülményei között is helyt áll.

Tartós, 500 000 zárciklusra tervezett működés
A fényképezőgépzár megfelel az 500 000 12 zárciklust magába foglaló, kiváló tartóssági és üzemképességi időtartam teszt követelményeinek, miközben a zár fékmechanizmusa az első/hátsó zárfüggöny vibrációját 50%-kal 13 csökkentette, minimalizálva a fényképezőgép-rázkódást, a képelmosódottságot és a zárhangot. Az elektronikus első zárfüggöny használata még tovább csökkenti a vibrációt.

Aprólékosan megalkotott vezérlők
A vezérlés kialakításánál a zökkenőmentes használatra törekedtek, hogy Ön intuitívan kezelhesse a készüléket, és azonnal alkalmazkodhasson a változó helyzetekhez, még akkor is, ha éppen a képkeresőt használja. Ennek jegyében továbbfejlesztettük az első és hátsó tárcsákat, a hatékonyabb kezelés és elforgatás érdekében pedig kismértékben át is helyeztük őket. Ezenkívül a módválasztó tárcsa új zárási mechanizmusa minden körülmények között kizárja a felvételkészítési módok nem szándékos változtatásait.

Minimális zársebesség ISO Auto üzemmódban
Kerülje el az elmosódottságot mozgó tárgyak fényképezése esetén: állítson be olyan zársebességet, melyen az ISO érzékenysége automatikusan módosul, ha kiválasztja az ISO AUTO lehetőséget (P vagy A üzemmódban, illetve Többképes NR használata esetén).

Precízebb fehéregyensúly-beállítás
Az Alpha 7R II a korábbiaknál több fehéregyensúly-beállítási lépést tesz lehetővé (kétszer annyit a borostyánsárga-kék tengelyen, négyszer annyit a zöld-magenta tengelyen), mint az Alpha 7S, így nagyobb mértékű, kifinomult precizitással határozható meg a fehéregyensúly a finomhangolás során, ami természetesebb színeket eredményez.

Továbbfejlesztett Eye AF
A mostantól AF-C fókuszüzemmódban is elérhető Eye AF automatikusan észleli és követi a szemet, még akkor is, ha a tárgy mozgásban van, így Ön szabadabban komponálhatja meg a képet.

Kiterjesztett rugalmas spot
Új elemként a Kiterjesztett rugalmas pontszerű módot adták hozzá az AF területválasztás menüpontjaihoz. Amennyiben a kiválasztott AF pont nem a tárgyon helyezkedik el, az Alpha 7S II a pontos fókusz beállítása érdekében automatikusan a kiválasztott pont körüli AF pontokat fogja használni.

Cserélhető objektívek széles választékával kompatibilis
Az öttengelyes képstabilizálás segítségével a kézben tartott géppel történő felvételkészítés páratlan szabadságát élvezheti, a cserélhető objektívek még szélesebb választékával kiegészülve. A bajonett és az érzékelő közötti rövid távolságnak köszönhetően az E-bajonettel rendelkező Alpha 7S II objektívek széles skálájával kompatibilis.

Fényerőfigyelés
Ez a funkció a zársebesség módosításával növeli a kép fényerejét. A funkciót hozzárendelheti egy testre szabható gombhoz, így egyszerűen férhet hozzá, amikor csillagos égboltot vagy más sötét jelenetet fényképez.

Fókusznagyító és Csúcsérték funkció
A kép egyszerűen nagyítható, így fotók és videók készítése esetén egyaránt egyszerűbbé válik a fókusz manuális finomhangolása. A Csúcsérték funkciót bekapcsolva gyorsan kaphat információt a kép legélesebb fókusszal rendelkező részeiről a gyors jóváhagyáshoz.

Áramellátás USB-n keresztül
Az Alpha 7S II áramellátását USB-csatlakozáson keresztül biztosíthatja számítógépéről vagy mobil akkumulátorról is. Így takarékoskodhat a fényképezőgép akkumulátorának töltöttségével, lehetőséget biztosítva a hosszú üzemidőre anélkül, hogy az akkumulátor lemerülése miatt kellene aggódnia. Amikor kikapcsolja a fényképezőgépet, ugyanaz az USB-csatlakozás használható az akkumulátor feltöltéséhez is.

Kreatív stílus
A ,,Kreatív stílus" beállításai felszínre hozzák a jelenet valódi karakterét. Válassza a 13 beállítás egyikét (pl. Élénk, Portré stb.), a fényképezőgép automatikusan beállítja a kép paramétereit. A kontraszton, a telítettségen 15 és az élességen is végezhet finomhangolást saját ízlése szerint.

Képhatás (13 üzemmód)
Varázsoljon műalkotásokat a mindennapi jelenetekből a képi hatás üzemmódok használatával, amelyek módosítják a fényképezőgép paramétereit, és lehetővé teszik a valós idejű előnézettel kiegészített speciális képfeldolgozást a legtöbb effektus esetében. 13 üzemmód közül választhat, beleértve a Játék-fényképezőgép, a Poszter, a HDR festmény, a Miniatűr, a Vízfestmény és az Illusztráció módokat.

A PlayMemories Camera Apps segítségével egyedivé varázsolhatja felvételeit
A Sony alkalmazásletöltő szolgáltatása révén új funkciókat és képességeket kölcsönözhet fényképezőgépének. Egyes alkalmazások fotó- és videoeffektusok segítségével segítenek kifejezni kreativitását, míg mások például lehetővé teszik, hogy okostelefonja a fényképezőgép távvezérlőjeként szolgáljon.

Így is ismerheti: Alpha 7 S Mark II Body, Alpha7SMarkIIBody

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^