Minden vélemény - Samsung SH100
gubi93

Eszméletlenül jó gép. Olyan jó képeket készít, hogy az valami hihetetlen. Nagyon szeretem, és nem bántam meg, hogy megvettem. Azért vettem meg, mert megtetszett a fotózás, mint hobbi, így vettem egy kezdő gépet, hogy megtanuljam kelezni a gépeket. De ez életem egyik legjobb döntése/ választása volt, sok elismerést kaptam már a képeim iránt. Én csak javasolni tudom!!!
Előnyök:
gyors és erős wifi, Facebook, Youtube, átlagosnál érzékenyebb érintő kijelző, tetszik a menüben való scrollozás, tele van extra funkciókkal, kb 1 másodperces bekapcsolási idő, aksi sokáig bírja!!!! Micros SD kártya, karpánt, képernyő stylus, jól tud magyarul, HD videó, sokolhatnám még
Hátrányok:
Facebook eléggé gyatra lett, nem lehet megnézni csak a saját képeimet és ezzel ki is fújt. Nincs állapot frissítés, nincs adatlap. Havonta kb 1-2 alkalommal hajlamos lefagyni vagy lelassulni, de egy újra indítás után oké a helyzet. Rövid a kábel, amit hozzá adnak, és az egyben a töltőkábel is. Mint a telefonoknál is, a program amit adnak hozzá, az meg egyenesen sz@r, ennyi!