Samsung PL20 Digitális fényképezőgép

Samsung - Típus: Kompakt, Szenzor típusa: CCD, Szenzor mérete: 1/2.33, Pixelek száma: 14.2 MPx, Optikai Zoom: 5 x, Digitális zoom: 12.5 x, Leghosszabb fókusztávolság: 25 mm, Legrövidebb fókusztávolság: 5 mm, Optika fényerő: f/3.5 - 5.9, Ekvivalens gyújtótávolság (35mm): 27 - 135 mm, Előtétlencse foglalat: Nincs, Legnagyobb záridő: 8... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Samsung PL20
Slejher Ádám
Ajánlom a terméket azoknak akik szeretnek családi alkalmakból felvételeket készíteni ,akiknek szüksége van egy olyan eszközre ,amely kicsi ,könnyen hordozható,zsebre vágva bárhova elvihető ,cserélhető lemezként is működtethető.
Előnyök:

Ajánlom a terméket ,mert Olcsó (én 17990 FT-ért vettem), akkumulátorral rendelkezik, 14 Megapixeles, képes HD felvétel készítésére ,nagy sebességű usb kapcsolatot támogatja(6-8 MB/s) a konkurenciához képest többet tud pl.: képes az usb-ről az akku töltésére ,képes a videofelvételek széles választékára (320X240 [15/30 FPS] ; 640X480 [15/30 FPS] ; 1280X720 [15/24 FPS]).
és ezeken felül igen jó minőségű fényképeket készít.

Hátrányok:

Az akku hamar lemerül, a termék alja görbült ezért nehezen áll meg, az alacsonyabb videofelvételek esetén villogás tapasztalható , az akku fedele könnyen kinyitódik az usb kábelt csatlakoztatásakor , az imént említett kábel csatlakoztatását zavarja az idétlen usb bemenet fedél kialakítása.

S.Ádám
A termék videó felbontásával nem voltam megelégedve:
mind 320X240 ,mind 640X480 -as felbontáson különböző időpontokban hibás képkockák jelentek meg a felvételen.A terméket ki is cseréltem egy másik ugyanolyanra ,de nem történt változás.=>az egész PL20 széria ilyen!
A HD felbontás csak 1X-es optikai zoom tol érhető el ami jelentősen megnehezíti a közeli felvételek készítését.
Zárt területen fénypontokkal ellátott téma fényképezése igen nehéz .(homályos ,rossz minőségű felvétel [karácsonyfa ,templom ,s.t.b.])
Halász Eszter a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

ne legyen elemes, hanem akkumulátoros, 25ezer alatt legyen, de minimum 10 megapixeles és 5x optikai zoom

Előnyök:

könnyen kezelhető, magyar menürendszer

Hátrányok:

egyenlőre ilyet nem tapasztaltunk

BG a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Legjobb Ár/teljesítmény arány az alsó árkategóriában.

Előnyök:

Bevált! Megfelel a műszaki leírásnak.

Hátrányok:

Előtte fémházas gépeim voltak, ennek érezni a műanyag tapintásán, súlyán (nagyon könnyű)hogy azért nem a csúcskategóriába tartozik, de egy átlag embernek tökéletes!