Pentax K-S2 Body Digitális fényképezőgép

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Külföldi áfával forgalmazó boltok ajánlatai

Termékleírás
Típus  Tükörreflexes (DSLR)

Képérzékelő

Képérzékelő formátum APS-C
Szenzor típusa CMOS
Pixelek száma 20.1 MPx

Optika

Objektív foglalat PENTAX KAF2
Tartozék objektív Tartozék objektív nélkül

Expozíció

Legnagyobb záridő  30 másodperc
Legkisebb záridő  1/6000 másodperc
Expozíciókompenzáció  Van
Spot fénymérés  Van
Mátrix fénymérés  Van
Középre súlyozott fénymérés  Van
Digitális ESP  Nincs
Érzékenység (ISO)  100 - 51200
Expozíciósorozat  Van

Élességállítás

Élességállítás típusa Autofókusz/Manuális fókusz
AF segédfény Van

Vaku

Beépített vaku Felugró vaku
Vakupapucs  Van
Vörösszemhatás-csökkentés Van

Felvételi tulajdonságok

Képformátum  JPEG/RAW
Maximális képfelbontás 5472 x 3648 pixel
Sorozatfelvétel Van
Sorozatfelvétel sebessége (maximum felbontásnál) 5.5 kép/mp
Fehéregyensúly állítás  Van
Fényképezési módok AUTO: (Auto Kép mód), P: (Program), Sv: (Érzékenységprioritás), Tv: (Zárprioritás), Av: (Rekeszprioritás), TAv: (Zár- és Rekeszprioritás), M: (Manual), B: (Bulb), U1: (USER Mód 1), U2: (USER Mód 2), A-HDR: (Továbbfejlesztett HDR Mód), SCN: (Jelenet mód)

Videó

Videofelvétel Van
Maximális videófelbontás 1920 x 1080 pixel
FPS (maximum felbontásnál)  30 kép/mp
Video formátum MOV, H.264/MPEG-4

Funkciók

Önkioldó  Van
Tematikus programok Portré, Tájkép, Makró, Mozgó tárgy, Éjszakai portré, Naplemente, Kék ég, Erdő, Éjszakai felvétel, Éjszakai felvétel HDR, Night Snap, Étel, Háziállat, Gyerekek, Szörf és Hó, Háttérfény, Gyertyafény, Színpadi világítás, Múzeum
Közvetlen nyomtatás  Nincs
Valós idejű hisztogram Nincs
Hisztogram (képnézegetésnél)  Van

Kijelző

Kijelző mérete 3 inch
LCD felbontása 921000 pixel
Kihajtható kijelző  Van

Adathordozó

Támogatott memóriakártyák
Secure Digital
SDHC
SDXC

Csatlakozók

USB Van
AV kimenet Nincs
HDMI kimenet Van

Méretek

Szélesség 121.9 mm
Magasság 91.4 mm
Vastagság 66 mm
Súly 678 g

További tulajdonságok

Képfeldolgozó egység PRIME M II
Wi-Fi Van
3D fényképezőgép Nem
Energiaforrás Li-ion Akkumulátor
Vízálló fényképezőgép Nem
Kereső Van
Burkolat anyaga Fém
Állványcsatlakozó Van

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: Pentax
Modell: K-S2 Body


Leírás:

A világ legkisebb, por- és időjárásálló digitális tükörreflexes fényképezőgépe, kihajtható LCD kijelzővel
A kategória legkisebb méretű gépe kb. 122.5mm széles és kb. 72.5mm vastag. A méret ellenére azonban időjárás és porálló szerkezete van, továbbá kihajtható LCD kijelzője, mely megkönnyíti a különféle nem megszokott beállítású fényképezéseket.

Rendkívüli teljesítmény és képminőség, az outdoor szépség fotózásához hogy ne vesszen el a táj és a pillanat szépsége
A tetőtől talpig átgondolt modell a klasszikus DSLR formát idézi annak minden erősségével: 100%-os lefedettségű optikai kereső és nagy teljesítményű autófókusz rendszer, mely még rossz fényviszonyok közt is fókuszban tartja a mozgó témát is, valamint AA szűrő nélküli kialakítás a lehető legjobb képminőség érdekében.

Élvezd a könnyű megosztást Wi-Fi-n és NFC-n keresztül
A beépített Wi-Fi és dedikált okostelefon applikáció segítségével vezérelhető a fényképezőgép, illetve visszanézhetőek és letölthetőek az elkészült fotók, majd azok rögtön meg is oszthatóak közösségi oldalakon. Ezen felül az NFC képes okostelefonokat elég csupán közel helyezni párosításhoz.

Optikai kereső kb. 100%-os lefedettséggel
Az üveg pentaprizmának köszönhetően 0,95-szörös nagyítású és kb 100%-os lefedettségű keresőbe tekinthetünk bele. Így egyszerűbb a komponálás és a fókusz ellenőrzése, hogy csak a témára koncentrálhass.

Beépített SR mechanizmus
A fényképezőgép a Pentax által kifejlesztett SR szenzoreltolásos technológián alapuló mechanizmust használja. Ez hatásosan csökkenti a fényképezőgép rázkódását minden objektívvel, az ultra nagylátószögtől a szuper telefotóig.
Az SR használatával 3,5 fényértéknyi kompenzáció érhető el. A fényképezőgép automatikusan alkalmazza a horizontális korrekciót, illetve kompenzálja az apró függőleges bemozdulást is, mely gyakran előfordul az exponáló gomb megnyomásakor.
A gép továbbá a DR (Dust Removal) tisztító funkcióval is fel van szerelve, mely nagy sebességű SR vibrációt használ a szenzorra rakódott porszemek eltávolítására.

Gyors AF teljesítmény még sötétben is -3EV alacsony fényértékű AF
A nagy érzékenységű AF szenzor használatával az alacsony fénysűrűségű AF limit -3EV (9 kereszt-típusú szenzorig) van kiterjesztve. Ez lehetővé teszi a pontos AF-et, még sötét helyszíneken is, és ez csökkenti a fényes területek hatását háttérmegvilágításos helyszínek esetén is, így az alacsony kontrasztú tárgyak fotózása is pontos lesz.

11 szenzor (9 kereszt-típusú fókuszpont) AF rendszer
A 11 AF szenzorpont segítségével szabadon alakíthatjuk kompozíciónkat. 9 ezekből a pontokból keresz-típusó fókuszpont, amely megkönnyíti a téma elfogását. A központi AF pontok lehetővé teszik a fókuszálást a legnehezebb szituációkban is, mint amikor széles látószögű objektívet használunk szűk mélységélességgel.

Kiterjesztett AF terület
Amikor Kiterjesztett AF fókuszterületi opciót használunk, az aktív AF körüli érzékelőket is automatikusan használja a rendszer, így ha a tárgy még akkor is fókuszban marad, ha elmozdul az aktív AF szenzor ponttól.

1/6000 mp nagy sebességű zár
Ez a fényképezőgép 1/6000 mp-es nagy sebességű zárral van felszerelve. Ezzel, éles részletekkel bíró, a másodperc töredéke alatt mozgó tárgyat is elkaphatunk.

Kb. 5.5 fps nagy sebességű sorozatfelvétel
Akár kb. 5.5 fps nagy sebességű sorozatfelvétel is lehetséges. Mivel a mozdulatok és kifejezések pillanatról pillanatra változnak sorozatfelvétellel nem veszítjük el az eseményt, és a képek közül kiválaszthatjuk a legjobban sikerült felvételt.

Dupla e-tárcsa
A fényképezőgép váz kettő e-tárcsával van felszerelve, egy elől, egy pedig hátul. Az eredeti Pentax Hyper Control System-mel mindegyik tárcsa használatban van, hogy azonnal visszatükrözze a rekesz és zársebességet, és a gyors expozícióbeállítás is lehetséges, míg a keresőn keresztül nézünk.

Időjárásálló/porálló váz
Az időjárásálló/porálló konstrukció lehetővé teszi az outdoor fotózást. 100 különböző helyen használtak szigetelést, hogy megakadályozzák az eső, vízcseppek, homokszem és por fényképezőgépbe való jutását.

20M CMOS képfelbontás
A fényképezőgép effektív pixelszáma kb. 20.12 MP. A felbontás fontosságának szem előtt tartásával az érzékelő nem használ AA filtert. A rendszer így válik képessé arra, hogy a legapróbb részleteket is megörökítse, mindezt magával ragadó színekkel és elismerésre méltó képalkotási teljesítménnyel.

AA (anti-aliasing) Filter Simulator
Az AA (anti-aliasing) szűrő szimulátor egy olyan technológia, amely rázkódáscsökkentő (SR) mechanizmust használ, amely ugyanazt a hatást éri el, mint az optikai AA szűrő. A képszenzor az expozíció alatt vezetve van, hogy szignifikánsan csökkentse a rossz színeket és a moirét.
Ez az egy fényképezőgép kettő előnyét élvezi: egy fel van szerelve AA szűrővel, egy pedig nincs.

PRIME M II
A legújabb eredeti PRIME M II képfeldolgozó motort használja a fényképezőgép. Együtt a nagy teljesítményű szenzorral, csodálatos ábrázolásokat kapunk minimális érdességgel, transzparent szíeneke és részeletekbe menő természetes érzés is elérhető még magas ISO érzékenységnél is.

77 Multi-szegmentációs mérés
A kép 77 szegmensre oszlik a részletes kontrasztmérés érdekében. A totális expozíció az olyan információkra alapozva kerül meghatározásra, mint a tárgy pozíciója és távolsága.
A helyes expozíció háttérmegvilágításos szituációkban vagy a nagy kontrasztmennyiségű jeleneteknél is fenn áll.

Kihajtható LCD kijelző
Ez a fényképezőgép kihajtható LCD monitorral van felszerelve, így tehát szabadon alakíthatjuk a megfelelő szöget. Az Élőkép fotózás lehetőségeinek kiterjesztése adott, a magas szögből történő fotózástól lejjebb menni, és alacsony szögből fotózni. Az Elktronikus szint is látható a monitoron, ezzel egy objektív nézőpontot adva, amikor a kompozíció dőlését ellenőrizzük.

Egyszerűen lebegtesd meg az okostelefonod a fényképezőgép felett az importhoz
Ez a fényképezőgép NFC-re (Near Field Communication) készen áll, így egyszerűen húzd el előtte telefonod a kommunikációhoz. Egyszerűen érintsd az NFC- kész okostelefonod a fényképezőgép vázhoz, ez által párosítva a két eszközt az egyszerű képátvitelhez és a távirányítású fényképezés funkcióhoz.

Távirányítású működés okostelefonról
Távolról is irányíthatjuk a fényképezőgépet okostelefonunkról vagy tabletünkről. Készíts képeket úgy, hogy közben a kijelzőn figyeled az élő képet.

A-HDR mód
Az általános HDR fotózáson felül A-HDR mód (továbbfejlesztett HDR mód) a Clarity Enhancement technológia előnyeivel együtt. Olyan képeket készíthetünk, melyek drámaiabb végkifejlettel rendelkeznek, mint valaha.

Multi-expoozíció
Bármennyi képet elkészíthetünk 2 és 2,000 között, és ezeket és ezeket egy képbe egyesíthetjük. Különböző módok érhetőek el, mint az Average, egy átlagos expozíciós mennyiséghez; Additive, expozíció hozzáadásához, és Bright a kép fényes részeinek kompozíciójához.
    
Intervallum fényképezés
A fényképezőgép automatikusan megadott intervallumban fényképezé Ez a tulajdonság tökéletes a téma kis változásainak elkapásához. Választhatunk az intervallum fotózás és a készenléti idő fotózás között, mint az alapértelmezett beállítás. Ez a modell fel van szerelve Interval Composite-tal, hogy összeolvassza ezeket a képeket egy egészbe.

Sorozatfelvétel lehetősége önidőzítővel
Az önidőzítő kompatibilis a sorozatfelvétellel. Készíts sorozatfelvételekez barátaiddal majd válaszd ki a legjobbakat.

Így is ismerheti: K S 2 Body, KS2Body, K S2 Body, K-S2Body

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^