Panasonic Lumix DMC-LS80 Digitális fényképezőgép

Lumix - Panasonic - Típus: Kompakt, Szenzor típusa: CCD, Energiaforrás: 2 db AA elem, LCD felbontása: 230000 pixel, Elforgatható kijelző: Nincs, Valós idejű hisztogram: Nincs, Kijelző mérete: 2.5 inch, Szenzor mérete: 1/2.5, Pixelek száma: 8.1 MPx, Maximális képfelbontás: 3264 x 2448 pixel, Képformátum: JPEG, Optikai Zoom: 3 x, Digitális zoom: 4... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Panasonic Lumix DMC-LS80

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

sumc
Nekem is ilyenem van és meg vagyok vele elégedve.

szerintem az ár/érték arányában nagyot alakított a Panasonik evvel a kis készülékkel.
Bande\'
Ezen az áron verhetetlen. Még a leg nonem-ebb digitális gépek is max ötezerrel olcsóbban vihetőek el és ez veri mindegyiket. Ami hátránya: kicsit talán túl karcsú és könnyű: a fogása nem az igazi és kicsit több súly talán nem ártana. És a 3x optikai zoom is karcsúnak tűnik. Viszont ezen kívül csupa jó tulajdonsága van: a Panasonic belepakolta a nagyok kivonatát már ebbe a gépbe is, így a LUMIX nem hiába van rajta. Gyönyörű képeket csinál és sok olyan apróság van benne, ami jó, de eddig nem is gondoltam rá, pl a motívumprogramoknál be lehet állítani a baba születésnapját(akiről a kép készül). Rengeteg motívuprogram van benne az autómata funkciók mellett, így szinte lehetetlen elrontani a fotót. Annak ajánlom aki nem akar bajlódni hosszas beállításokkal viszont szép és éles fotókat szeretne jó minőségben.
snicer
Üdv! Nagyon ügyes kis gép! De lenne egy kérdésem,hogyan lehet a 3Mb-os képből sima 400-600Kb képet csinálni? Hogy kell be állítani? Ha esetleg valaki tud ebben segíteni,azt meg köszönném!
Barató Lajos
Apámnak vettem 2 hónapja egy Lumix DMC-LS80 gépet, és nagyon meg van vele elégedve. Nem egy modern fickó, de még Ő is tudja kezelni ezt a fényképezőgépet. Szerintem a kategóriájában nagyon jó kis gép, egyszerű kezelni és nagyon szép éles képeket lehet vele készíteni. Kiváló családi kompaktgép.
Szalay Géza
Pár hete vettem dmc-ls80-as gépet és meg vagyok elégedve. Aki nem profi fotós, és csak otthoni fotózásra, alkalmakra kell egy egyszerűen kezelhető fényképezőgép, akkor bőven megfelel. Több különböző márkájú gépem is van, de a saját nemében mindegyik jó, csak függ attól, mire szeretnénk használni. Éles képek, éjszakai felvételekhez akár 1 perces zársebesség is. Megéri.
Leslie
Hobbifotós vagyok, és ilyen digitális fényképezőm van. Elég sok motívumprogram van rajta, ez a Panasonic Lumix sorozat egyik erőssége. Előtte egy dmc ls40-em volt, ami bármilyen beállítással 7 megapixelen szemcsés képeket csinált. Talán az expozíció korrekció zavart be, nemtudom. Ennél szerencsére ha kicsit remeg a kezem, sem rontom el a felvételt. Szinte duplázták a záridőtartományt, így egy futót el lehet kapni élesen, vagy éjszaka jó felvételt csinálni. Sokáig bírja az akksi, 1 hétig húzta párszáz felvétellel..
SIpos
Tisztelt Szerkesztőség !
Kérjük segítségüket az alábbi kellemetlenség megoldásában : (egy letölthető programot keresünk a probléma kiküszöbölésére )

Napokban vásároltunk egy DMC-LS80 tip. Fényképezőgépet. Az első próbálkozások után nyomtatni kívántuk az elkészült képeket és meglepődve tapasztaltuk, hogy a kép elkészülésének – dátumát - időpontját nem nyomtatja a gép. A boltban – ahol vásároltuk – nem tudtak segíteni, bár mindent megpróbáltak, a használati utasításban nincs ilyen téma feltüntetve. Felhívtuk a megadott szervizet, ahol készségesen adott felvilágosítást az ügyintéző – melyet most is köszönünk -, de a legnagyobb meglepetésünkre a kívánt dátum megjelenítést CSAK manuálisan kézzel lehet utólagosan elvégezni, hogy a nyomtatásban látszódjon.

- Azaz a napi munka elvégzése után este át kell nézni a felvételeket és manuálisan "be kell sütni" a dátumot a képekbe, mert másnap már aktualitását veszítette az dátum jelölési igény."-

Döbbenten állunk a közölt tények előtt, mivel ezt nem közölték a Használati Utasításban , de nem is értjük azt sem, hogyan gondolták 2009-ben, hogy hitelesnek lehet elfogadni a digitálisan szerkesztett dátum beírást.

Videók - Panasonic Lumix DMC-LS80

Küldj be te is videót!

Panasonic Lumix DMC-LS80
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.