Minden vélemény - Panasonic Lumix DMC-FZ8
Mihalics István

Viki

Két hónapja lettem boldog tulajdonosa vagyok a DMC-FZ8-nak. Csupa jót tudok róla mondani. Nem bántam meg a vételt. Vettem hozzá egy utángyártott Hama pótakkumulátort, tökéletesen passzol a gépbe! Egy 4 gigás memókártyát beledobtam még, és ennél több már nem is kell a tökéletes fényképezgetéshez. Nagyot alakított a Panasonic, ezzel a kütyüvel.
Alapos Kalapos

A Lumix FZ8 szerintem minden területen megállja a helyét. Kis tanulással nagyon szép képeket lehet vele csinálni. Ajánlom mindenkinek, ha elérhető áron minőségi, jó digitális fényképezőgépet, kategóriájában szerintem a legjobb!
Egy állvány persze nélkülözhetetlen egyes esetekben, pl hosszú záridőhöz, és csodaszép éjaszakai felvételeket készítettem, pedig akkor még csak ismerkedtem a géppel.
C lac

Sziasztok szerintem ezért a pénzért jobbat nehéz találni talán a fuji s 5800-as lehet vetéjtárs , volt olyanom is kb ugyanazok a paraméterei meg talán gyorsabb is ,de az fz8-as ugyanazokkal a beálitásokkal sokkal jobb képeket készit azért az a leica optika ott van a toppon . Egyet hiányolok belőle a fujihoz képest ,hugy a vakut manuálisan kell bekapcsolni a fuji azt tudta magától.