Ár, márka, minőség, anyagi lehetőségeim :)
Szerepelt a szempontjaim között, hogy kihajtható legyen a képernyője, valamint az is, hogy legyen keresője is. A Panasonic termékekben még sosem csalódtam.
Megbízható, több hasonló terméket kipróbáltam már, a Panasonic tűnik számomra a legmegbízhatóbbnak. Jó az aksija,
Tulajdonképpen nem tudok hátrányt mondani, a régi FZ20-ashoz képest persze hiányzik belőle a manuális zoom.

Szeretem ezt a márkát,régóta Panasonic gyártmányokat használok: M-10,M-25,M-45 VÁLLKAMERÁK,később
kisebbek,most van három Limux fényképezőgépem,egy kis kompact az asszonynak,nekem egy FZ-38 volt,
és amellé vettem még ezt az FZ-150-est.Soha nem volt semmi hiba,hibátlanok voltak.
Jó gép!Egy barátommal járunk fotózni,Neki DSRL gépei vannak(pl.Alpha900 full frame)HDR-képeket(is) csinálunk,minőségben sem vallok szégyent az 1/5-ször annyiba kerülő gépemmel!!Persze kell hozzá
tapasztalat,és fantázia.Plusz,én még Full HD-mozgóképet is csinálhatok!(Csinálok is!)
Hát nagyon utána kell gondolnom!!!Talán ha csak az nem,(?),hogy ha fent a napellenző,akkor egy kicsit nehezebb feltenni a lencsevédőt de ezt tényleg csak azért,hogy valamit mégis!