Panasonic Lumix DMC-FS42 Digitális fényképezőgép

Lumix - Panasonic - Típus: Kompakt, Szenzor típusa: CCD, Szenzor mérete: 1/2.5, Pixelek száma: 10.1 MPx, Optikai Zoom: 4 x, Digitális zoom: 4 x, Leghosszabb fókusztávolság: 132 mm, Legrövidebb fókusztávolság: 50 mm, Optika fényerő: f/2.8 - 5.9, Legnagyobb záridő: 8 másodperc, Legkisebb záridő: 1/2000 másodperc, Expozíciókompenzáció: Van,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Panasonic Lumix DMC-FS42
Rea
A legjobb választás volt, nagyon bevált nálunk. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. A barátom komoly, drága géppel fotózik, de őt is lenyűgözte, h milyen sokat lehet kihozni ebből a kis esztétikus, ügyes Panasonic fényképezőgéppből..
Ez önmagáért beszél, hát még az elkészült fotóim. :)
Előnyök:

Árát tekintve a legjobb akár kezdő, akár tapasztaltabb fotósnak, ezt nem kell majd évente cserélni, ahogy belejön az ember. Érdemes kísérletezni a funkciójival is, mert sokat tud ez a Lumix. :)

Hátrányok:

Teljesen elégedett vagyok a választásommal, pedig már egy éve legalább megvan.

kukszi
szerintem egy plusz akksit érdemes hozzá venni akkor rugalmasabban használható
Előnyök:

ár érték arányban nagyon jó

Hátrányok:

az aksi szerintem gyenge hamar le szokott merülni. Video módban fókusztávolságot nem lehet állítani