Vélemények - Panasonic Lumix DMC-FS3
| (0) |
Írj véleményt!
Összes vélemény
Réka

Szuper fotógép! Igaz nincsenek akkora lencséi mind a nagy fekete gépeknek, de szerintem ez tökéletes képeket készít, és én beérem ezzel. Számomra nagyon király minőségű fotókat készít, és a képeket utána számítógépen is könnyedén áttudom dolgozni
Little Thomas

Nagyon kicsi gép,majdnem akkora mint egy telefon, simán elfér zsebben, váza nagyon masszív.
Kezelhetösége kb. 5 perc alatt rá lehet érezni, ebben sokat segít a magyar menü. Összekötni a pc-vel egyszerű volt,nem kell semmit telepíteni, usbn összeköt és a vista rögtön felismerte. Akksi nagyon jól bírja, sötétben akadnak azért problémái nem mondom, de hát nem kriptában kell vele fotózni, ez egy kompakt gép, bárhová magammal vihetem, nem kell hozzá egy egész táska cucc, komolyabb fotózáshoz ott a fater SLR-je.