Olympus VR-320 Digitális fényképezőgép

Olympus - Típus: Kompakt, Szenzor típusa: CCD, Szenzor mérete: 1/2.3, Pixelek száma: 14 MPx, Optikai Zoom: 12.5 x, Digitális zoom: 4 x, Leghosszabb fókusztávolság: 52 mm, Legrövidebb fókusztávolság: 4 mm, Optika fényerő: f/3 - 5.9, Ekvivalens gyújtótávolság (35mm): 24 - 300 mm, Legnagyobb záridő: 4 másodperc, Legkisebb záridő:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Olympus VR-320
VViktor a terméket itt vásárolta: iway.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Ár/teljesítmény. A mások által leírtak alapján szerettem volna vásárolni egy olcsó, de megfelelő minőségű kompakt gépet.

Előnyök:

Az ára

Hátrányok:

Egyik vásárló jelezte, hogy nem lehet "normális" képet készíteni a készülékkel, a többiek dícsérték. Megvettem. A képek minősége mind szabadtérben, mind beltérben meg sem közelíti egy régi Panasonic készülékét, illetve a hátlapon a balra gombot egyszerűen lehetetlen normális fogás közben megnyomni.
1 nap után a terméket visszaküldtem, mivel a márkaszervíz azt nyilatkozta, hogy ez nem hiba, ettől a kategóriától ez az elvárható.
Az Iway maximálisan korrekten járt el! Köszönöm nekik!

volt vásárló
vélemények, olcsó/jó
Előnyök:

olcsó

Hátrányok:

A géppel nem lehet egyszerűen normális képet készíteni, ahogy egy korábbi hozzászóló írta.
Elküldtem a képet a szakszervíznek, hogy ez így normális-e. Azt mondták: Igen. A gép ment vissza a boltba! Inkább buktam két futárdíjat, mint higy ezzel fényképezzek.
Marad a Panasonic.

vásárló
Ár/teljesítmény+az ajánlások.
Előnyök:

nem tudok

Hátrányok:

A géppel nem lehet egyszerűen normális képet készíteni.
A másik az ergonómia. Fényképezés közben beleóg az ujjam a vakuba, és a balra gomb a menü mellett szinte megnyomhatatlan.
Marad a Panasonic.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bluechip.hu

ár-érték arány

Előnyök:

igényeimnek megfelelő

Hátrányok:

nincs

Kunos György a terméket itt vásárolta: bluechip.hu

A márka

Előnyök:

Könnyen kezelhető

Hátrányok:

Még nem tapasztaltam

András a terméket itt vásárolta: bluechip.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Erős optikai zoom, kompakt kivitel, megfelelő érzékenység, ár, márka

Előnyök:

Az optikai zoom.

Hátrányok:

Nem vagy nagy szakértő, de fotózom 30 éve. Ez a gép pocsék képeket készít, akár intelligens, akár manuális beállításokkal próbálkozom. A színhűség pocsék, a képek zajosak, életlenek, beltéren végképp hasznavehetetlenek a képek. Készülök vissza-, vagy szervizbe vinni. Elképzelhetetlen, hogy ez a gép csak ennyit tud. Az öreg 3 Mp-es Finepixem és a nemrégen ehhez hasonló áron vásárolt Canon Lumix DMC-FS30 nagyságrenddel jobb képeket csinál.