Olympus SP-800 UZ Digitális fényképezőgép

Olympus - Típus: Bridge, Szenzor típusa: CCD, Szenzor mérete: 1/2.3, Pixelek száma: 14.1 MPx, Optikai Zoom: 30 x, Digitális zoom: 5 x, Leghosszabb fókusztávolság: 150 mm, Legrövidebb fókusztávolság: 5 mm, Optika fényerő: f/2.8 - 5.6, Ekvivalens gyújtótávolság (35mm): 28 - 840 mm, Legnagyobb záridő: 4 másodperc, Legkisebb záridő:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Olympus SP-800 UZ
Puccos a terméket itt vásárolta: 220volt.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Szép képek készítése távolról.Portrék készítése.tájképek készítése.

Előnyök:

Nekem maximálisan megfelel hobby képek készítésére.

Hátrányok:

Szerintem az aksija nem bír túl sokat.Ez engem sokszor bosszant mert mindig a legrosszabbkor merül le.A nem túl sok az azt jelenti hogy egy 2 órás színházfelvételnél való fényképezést vakúval éppen kibírt.szerintem ez nagyon kevés.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: euimport.hu

minőség ár

Előnyök:

az ár érték arány kiváló

Hátrányok:

nincs

mlas
UV szűrő nem csatlakoztatható, elég egy apró karcolás és eldobhatóvá válik a géped...vagy 35 e a javítás. Én többet ilyet nem veszek
István
Nekem bevált a gép.
Megfogott a 30X- os digitális zoom,14 Mp,2 Gb- os belső memória, a szuper makró rögzítés 1 cm-ről, HDmini videó felvétel, és végül a sorozat felvétel Kb.:15 kép/s.
Előnyök:

Szép képeket lehet vele készíteni.
Menüje egyszerű.
Hibáin kívül tetszik a gép és jó.
Hagyományos sima digitális gépekhez képest nagyon jó.

Hátrányok:

Micro SDHC kártyánál átalkító segítségével sokáig menti a képet.
Ha az aksi nagyon gyenge akkor sokat vár, volt amikor lefagyott. Kivettem az aksit és vissza raktam, utána nem akarta behúzni az objektívet. Egy kis segítséggel sikerült behuzatni, és utána működött tovább.

Kixro a terméket itt vásárolta: edigital.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

optikai zoom, belső memória, kényelmi funkciók

Előnyök:

jól használhatók a gyári speciális beállítások, könnyen használható a menüje

Hátrányok:

csak speciális akkumulátorral használható, mindig kell legyen nálam feltöltött pót akkumulátor

Feci
Nekem (egyelőre) az a gondom vele, hogy a WINDOWS XP SP 3 - as csomag nem tudja kezelni, pedig (elméletileg) már az SP 2 - nek is kezelni kellene. Most ezen küzdök, de egyébként a géppel minden OK!!
SP 500 UZ
Az előbbi hozzászólásban nagyon meglepett az, hogy vaku nélkül sokszor elmosódottak lesznek a képek.
Ezzel most mit lehet kezdeni?
Nekem már a második SP 500 UZ-m van, de a gép hibájából még soha sem készítettem elmosódott képet!
Olyan van, hogy megfelelő fénymennyiség hiányában és vaku nélkül nem tud a gép normálisan fókuszálni, amit a villogó LED jelez, de ha ennek ellenérer mégis elsütjük a gépet, akkor ennek következményeit semmiképp se húzzuk rá az SP 500 UZ-nél sokkal többet tudó SP 500 UZ-re, mert ez nem a gép sara!
Nem árt, ha ilyen típusú géppel a kézben azért minimális hozzáértés lakozik a kezelő fejében is, mert az rettenetes állapot, mikor a gép intelligensebb, mint az ember, aki megalkotta őt!
Nemde, kedves hozzászóló?
Előnyök:

Nagyon jó a gép!

Hátrányok:

Hogy nekem még nincs!

Gee
Könnyen kezelhető sok tudással felvértezett gép. Egyszerű, bár kissé kusza menüvel rendelkezik. Képminősége nagyon jónak mondható, bár a vaku nélküli képek sokszor elmosódnak.
Előnyök:

30x-os optika stabilizátorral, szép képek akár 0 lux fényerő mellett is (erős vaku), 2GB belső memória+SD kártyahely, Li-Ion akku

Hátrányok:

Mozgóképeknél vaku ajánlott, csak 950mAh-s akku, kusza menü