Minden vélemény - Nikon D60
Vlasics

Holipaido

Én is egy ilyet használok, (legtöbbször tárgyfotózásra) nagyon meg vagyok vele elégedve. Én egy 4 GB-os Kingston memóriakártyával használok, így a 10 megás képekből is elfér rajta egy pár ;) 2 hónapja használom és már kb. 15-20 ezer képet készített. Mind nagyon részletgazdag, és gyönyörű a színvilága. Éjszakai fotózáskor is nagyon oda teszi magát :)Egyszóval nagyon megvagyok vele elégedve! Mindenkinek ajánlani tudom!
gorkie
Ez számomra az "álom fényképezője", maga a tökéletesség!
Párommal tavaly megvettük, mikor országunkban is elérhető lett és állandóan elképedek, mennyire
hibátlan és mennyi mindent tud. Ez az első komolyabb fényképezőnk, én ennél jobbra vagy többre nem is vágynék mert ugyanúgy lehet vele profi fotókat csinálni mint családi, nyaralási vagy szülinapi képeket. A kedvencem, hogy éjszaka
az égboltról, csillagokról és villámokról tökéletes élességű és fényű képeket készítettünk és csak a fantázia szab határt
hogy mit fotózzon le a gazdája, mert bármire képes. Hogyha valaki jobb kiegészítőket vagy komolyabb fotókat szeretne, mint amiket alapjában tud, könnyedén bővíthető, átszerelhető. Nekem a formája és a súlya is pont ideális, nagyon kényelmes használni és a fogása is nagyon jól kialakított. Rengeteg olyan dolgot tud, amit ide nem lenne elég hely kifejteni, én messze ezt a gépet tartom a legeslegjobbnak ár és tudás szerint.
Süni

A Nikon D60 nagy teljesítményű DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgép 10,2 megapixeles felbontással. Egyszerűen használható és kényelmesen kezelhető fényképezőgép kiváló lehetőséget biztosít a digitális tükörreflexes fényképezéshez.
Péntek Zoltán

ilyen Nikon D60-am van. egyik legjobb tükörreflexes gép, amivel dolgom volt... kezem alatt kicsit recseg a készülékház, de ez a legkevesebb. nem volt olcsó mulatság, de minden beállítás rajta van, amire szükségem lehet profi fotózáshoz.. nagyszerű képeket csinál, bár a záridőt kicsit átlagosnak találom, végülis minden helyzetben lehet trükközni vele.az ISO érzékenység feleslegesen sok, mert csak zajosak lesznek tőle a képek! nekem 2 gb-os SD-m van benne, amire 10,2 megapixelből már nem sok kép fér :)..
Kukucs

Imádok fotózni! Ez előtt kompakt gépem volt, arra sem panaszkodhatom, de a kettő közötti különbség biza nagyon jól érzékelhető. Amatőr és félprofi fotósoknak merészen tudom ajánlani. Fehéregyensúly finomhangolása 2D-s, kényelmes, széles és puha a szemkagylója. Ára pedig kifogásolhatatlan.
Hlevente

D40X-et cseréltem Nikon D60-ra, hát annyira nem ájultam el a kettő közti különbségtől. A fényképezőgép maga jó, a konstrukció is, csak valahogy több újdonságra, nagyobb ráncfelvarrásra számítottam. Beépített RAW konvertere szuper, jól átlátható az LCDn minden adat, aki mondjuk kompakt gépről vált erre, nem fog csalódni. Tökéletes képminőség, ebben a kategóriában és megéri az árát, könnyen kezelhető a nagyokhoz képest, ha nem akarsz csomó pénzt objektívekre költeni, nem profi célpkra kell akkor csak ajánlhatom. De mondjuk kezdő fotósoknak inkább az optikailag stabilizált ún. kitobjektívvel ajánlanám.
shadow

Jó kis gép ez a nikon d60. Ajánlom mindenkinek, akik nem szeretnének túl sokat költeni objektívekre, mégis többet várnak el egy kompakt fényképező teljesítményénél. A képkorrekciók jól sikerültek benne, remekül szedi le a vörös szemeket. Képzaj aránya alacsony, szép, részletgazdag képeket csinál.