Összes vélemény
Megbízható vélemények

Megbízható és jó legyen. Megérje a pénzét. Az általam választott gép a legjobb a kategóriájában.
Úgy működik, ahogy kell Neki. Nincs vele semmi gond.
Nem adnak hozzá usb csatlakozót. Ennyi pénzért szerintem igazán beleférne egy.

Fotózok és egy belépőszintű megbízható gép kelett.
Kényelmes menürendszer pontos AF a kategóriához képest jól tűri a gyenge fényt relative kevés képzaj.
A vaku távkioldójánka a vezérlését az előző szériába beletették ebből hiányolom.

Funkciók, megbízhatóság, egyszerű kezelés, márkahűség
Ezzel a géppel megkaptam azt, amire az előzetes keresgélések alapján számítottam. Nagyon elégedett vagyok!
Néhány plusz retus funkció talán kellene bele, de ez a maximum.

Ár garancia
Tökéletes gép egy kezdőnek még lehet sokat is tud de kis tanulással gyönyörű képeket lehet vele készíteni.
Nincs benne magyar menü illetve így az oktató mód GUIDE-is nehézkes aki nem tud angolul németül stb

Olcsó, teljesítményben a konkurens termékeket felülmúlja, egyszerű kezelhetősség.
Korszerű technika, modern design, egyszerű kezelhetősség.
Nem tartalmazott a csomag nyomtatott magyar nyelvű kezelési utasítást, és ez nem volt feltüntetve a bolt oldalán sem!!!

Megtalálni a legjobb ár/érték arányú gépet, ami megfelel egy kezdő hobbi fotósnak!
Tökéletes belépőszintű tükrös gép... nagyon sok pozitívuma van amiért lehetne ajánlani ...
Egyenlőre én még nem találtam súlyos hibát a gépen
Esetleg az aksi bírhatná tovább is, de megoldható egy másik aksival :)

Egy olyan fényképezőgépet szerettem volna venni, amely árban még számomra hozzáférhető, de megtanulhatom rajta a fényképezés trükkjeit.
Használata egyszerű, a magyar használati utasítás sokat segít. Ugyan nincs magyar menü, de áttekinthető és a kézikönyvvel kiegészítve könnyen használható. A lehetőségeket gyorsan sikerült kiaknáznom, azóta sok jó képet sikerült vele készítenem.
A magyar menü hiánya (bár nem zavaró), és a záridő tetszőleges beállítása, pontosabban ne csak a megadott intervallumig lehessen nyitva a tükör, és a fölött kézzel kelljen nyomnom a gombot, hanem jó lenne megadni tetszőleges értéket, hogy meddig legyen nyitva.