Nikon D200 Digitális fényképezőgép

Nikon - Típus: Tükörreflexes, Szenzor típusa: CCD, Energiaforrás: Akkumulátor, LCD felbontása: 230000 pixel, Elforgatható kijelző: Nincs, Valós idejű hisztogram: Van, Kijelző mérete: 2.5 inch, Pixelek száma: 10.2 MPx, Maximális képfelbontás: 3872 x 2592 pixel, Képformátum: JPEG/RAW, Képstabilizátor: Van, Legnagyobb záridő: 30... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Nikon D200

1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Összes vélemény

Simon Arnold
Nagyon meg vagyok elégedve a teljesítménnyel mert nagyon szép képeket csinál. Kicsit borsos volt az ára de szerintem megérte. Ha jól kihasználjuk a gépet akkor vissza is lehet szerezni az árát. Én több mind felét vissza szereltem. Nagyon elégedet vagyok mindennel. Egy jó lencse és a madarakat lehet filmezni a magasba:)
sharjah
Nekem pár hónapja van meg a gép, használtan vettem. Röviden összefoglalom a tudását, előnyeit hátrányait.
Előnyök:

Tökéletes képminőség, gyors. Jó színkezelés. Jó ár/érték arány.

Hátrányok:

Magas zajszínt, már ISO 400-tól észrevehető a zaj. Magas zajszűrés eltünteti a színeket.

Videók - Nikon D200