Nikon CoolPix S210 Digitális fényképezőgép

Coolpix - Nikon - Típus: Kompakt, Szenzor típusa: CCD, Szenzor mérete: 1/2.5, Pixelek száma: 8 MPx, Optikai Zoom: 3 x, Digitális zoom: 4 x, Leghosszabb fókusztávolság: 19 mm, Legrövidebb fókusztávolság: 6 mm, Legkisebb záridő: 1/2000 másodperc, Expozíciókompenzáció: Van, Spot fénymérés: Van, Mátrix fénymérés: Van, Minimális távolság... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Nikon CoolPix S210
Alpar
Családi és hobby fotózáshoz nagyon ajánlom. És ha fényképezőgép akkor Nikon. Nagyon jó minőségű felvételeket lehet vele készíteni. Kis mérete miatt kiránduláskor a zsebben is jól elfér. A lányomnak vettem és is egyet, mivel így rávehető, hogy kimozduljon a házból és felfedezze vele a természet apró csodáit. Amatör fotosoknak bátran ajánlom.
Márió
Még senki nem irt ide értékelést ezért én kezdem. :)
Megvettem a gépet egy Sony H5 mellé. A Sony-t persze meg se közelíti, nem olyan zajos képeket készít, mint számítottam, tehát ez pozitív. Eddig kb. 400 fotót lőttem velevegyesen. A Nikon képe nagyon szép, élénk színek, aki ultrakompakt gépet szeretne, szerintem ez nagyon jó választás. Van panorámaképre lehetőség. Zsebbenhordós, ha kell előkapós gépnek tökéletes, nagyon kis kézreálló, egyértelmű a kezelése, az akku szintén meggyőző.