Jó minőség, márka által garantált megbízhatóság, tökéletes képminőség
Eddig mindent, amit elvártam a terméktől a 2. pontban meghatározott szempontok alapján.
Egyelőre nem találtam hátrányát

- normál fényben kiváló kép. és videó minőség
- sorozatfelvételi módok kreatív alkalmazása (HDR, BBS, zajcsökkentés sorozatfelvételek átlagolásával)
- amit a többiek már írtak :-)
- nincs tömörítetlen formátum, ezért hatékony digitális utómunkára nincs lehetőség
- nincs kézi fókuszálási lehetőség, pedig az AF segédfény nem minden esetben hatékony (pl. a zoom használata mellet, gyenge fényben sokszor nem tud fókuszálni)
- a kézzel beállítható paraméterek átláthatatlan módon korlátozhatják egymást, pl. a záridő megválasztása korlátozza a megengedett fényrekesz értékeket, az ISO értéktől függhet a lehetséges maximális záridő, stb

Legyen kompakt,lehetőség legyen a manuális állításokra.Rossz fényviszonyok mellett is megfelelő képeket készítsen.(F:1.8)
Jó fényerő,megbízható márka jó optikával,CRMOS lencse,2011 Tipa Awards díjas,szép.
A vaku lehetne automata és ne nekem keljen manuálisan felnyitni.

1. Digitális kompakt méretű kamerát kerestem, ami azért támogat széles körű kézi beállításokat is.
2. Elismert, a fényképezőgép gyártásban nagy múltú gyártótól.
3. Elfogadható ár.
+ Szinte teljes körű manuális beállítási lehetőségek, de ugyanakkor számos jól használható automata opció.
+ Full HD videó rögzítése, HS videó támogatás.
+ Kis méret, fém gépház.
+ Nagyon jó felbontású és minőségi hátoldali LCD kijelző.
- A fogása az első időkben egy kicsit kényelmetlen, pláne ha valaki az zoom-ot is használná, de meg lehet szokni.
- Gyengébb fényviszonyok mellett, automata beállításoknál az elkészített kép egy kissé zajos, de ezt a manuális opciókkal jól ki lehet korrigálni.

Gyenge fényviszonyok között is lehet vele fényképezni.
Éjjel, rossz megvilágítású zárt térben is remek képeket készít.
Kicsit lomhán reagál; egyszer majd egy órára lefagyott kitolt tubussal, aztán egyszerre csak kikapcsolt.

Nikon név
"Új" hátsó megvilágítású CMOS érzékelő
kítűnő TFT kijelző,kristálytiszta kép,csodálatos színek.
objektív kis fényigénye 1:1.8-4.9
full HD video