Nikon Coolpix L120 Digitális fényképezőgép

Nikon - Típus: Bridge, Szenzor típusa: CCD, Szenzor mérete: 1/2.3 inch, Pixelek száma: 14.1 MPx, Optikai Zoom: 21 x, Digitális zoom: 2 x, Leghosszabb fókusztávolság: 95 mm, Legrövidebb fókusztávolság: 4 mm, Optika fényerő: f/3.1 - 5.8, Ekvivalens gyújtótávolság (35mm): 25 - 525 mm, Legnagyobb záridő: 1 másodperc, Legkisebb záridő:... Tovább
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

0 %

0 %
Leghasznosabb vélemény
2012.05.23
A 220 volt üzletbe lett véve, ami most kiderült számomra ott nincsen 2 év garancia csak 1, mert a nikon szervízben azt mondták ők nem hivatalos nikon viszonteladók vagy mi. Végül is 60...
Előnyök:

Könnyen kezelhető, szép képeket készít (ene) ha nem lenne v...

Hátrányok:

Egyenlőre az exponáló gombot tartjuk hibásnak, de majd a szervi...

Minden vélemény - Nikon Coolpix L120
K.Kata
Én azért vettem, mert a régi gépemnek csak 3x zoom-ja volt, és gondoltam nem baj ha a fényképező és a kamera egyben van, egyet kell csak cipelni.
Mindenki dicsérte mert NIKON. Óriásit csalódtam : -(
Nem is tudom mit kezdjek vele, szívesen eladnám...
Előnyök:

Aki nem túl igényes a képek minőségére, annak kiváló.
Vakuval egész szép képeket készít.
Egyetlen előnye a videó felvétel, habár a zoom bezavar....
Szép külsőre.
21x zoom

Hátrányok:

Nem lehet manuálisan állítani, ez nem lenne baj, ha az automata beállítás jól működne.
Sajnos az automata módok sokszor nem jól állítják be, életlenek a képek, sokszor indokolatlanul nagy záridővel dolgozik.
Túl jó a kijelző, így nem látszik a hiba : -(( csak ha áttöltöm a gépre.
Az esti felvételekkel sem vagyok megelégedve.

Egy vásárló
Végül is 60. 000 ft-os gép 1 év garancia, miközben most kaptam a nikon L23-at, hogy én is tudjak fotózni edigitalnál lett véve hopp mindjárt 2 év a garancia pedig csak 18. 000 ft-ba került.
Érdekes.
A 220 volt üzlet nem kedvencem ezek után. Annyival nem volt olcsóbb a termék náluk, hogy csak 1 év legyen rá garancia.
Előnyök:

Könnyen kezelhető,
szép képeket készít (ene) ha nem lenne valami gond vele
ma viszem szervizbe
Ha megtudom mi a baja leírom.

Hátrányok:

Egyenlőre az exponáló gombot tartjuk hibásnak, de majd a szerviz hátha jobban megfogalmazza a bajt
nem hajlandó képet készíteni akár hogy nyomod a gombot a kis négyzet bezöldül fókuszál azt érezni de kép nem készül, ha véletlenül mégis akkor kétszer exponál egymás után pedig csak 1x lett megnyomva.
Leejtve nem volt. Viszont újkorától kezdve nehéz volt fotózni vele csak azt hittem én vagyok szőke nő, mostanra kiderült mégsem üzemszerű hogy ekkora erővel keljen nyomni

Imre Cs.
Kinézet, használhatóság, ár
Előnyök:

Hobbi használatra tökéletes. Jó megjelenése van, sokan írták az aksit, hogy milyen jó mert 350-en képet is tud csinál, én csináltam már vele 600képet is egy feltöltéssel, igaz nem a legjobb felbontással, de vakuval az összeset, ára elfogatható, drágább képek sem jobbak, és egy szó mint száz NIKON

Hátrányok:

Vakus makro képnél az optika árnyékot vet, de ha nincs vaku tökéletes :)

levente
Már rég óta szerettem volna egy fényképező. E mellet döntöttünk.
Előnyök:

Ahhoz képest, hogy gyerek vagyok simán kezelem. Gyönyörű képeket csinál. Nagyon sok fajta funkció. Magyar menü. Elég hosszú útmutató hozzá magyarul.

Hátrányok:

Nem adnak hozzá táskát se kártyát. VISZONT A LEGNAGYOBB BAJ AZ, HOGY CSAK KARÁCSONYKOR HASZNÁLHATOM!!!

Rostás István a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

minőség, ár

Előnyök:

Részletgazdag, jó képeket csinál

Hátrányok:

az árához képest nincs, amúgy néha nem helyesen értékeli a fényviszonyokat, ezért az EV gombot használni kell. persze utólag is lehet sötétíteni e képen, de az már nem ugyanaz. a 10 mp-es időzítés mellett lehetne 3 mp-es is.

MIHÁLY CZIRKÓ a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

minöség_ kezelhetőség_szín_forma_

Előnyök:

egyszerü kezelhetőség_ sokáig birják az elemek kb350 kép_kiváló videót lehet vele késziteni_
elegáns megjelenést kölcsönöz.

Hátrányok:

nincs hozzá hord táska_
pc_vel nem egyszerű az adatátvitel_

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

xy

Előnyök:

xy

Hátrányok:

xy

Uray Erzsébet a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

kiváló minőségi hobbi fotózás; erős stabilizátor; nagy zoom tartomány; megbízható márka;

Előnyök:

egyszerű kezelhetőség, kiváló minőség, speciális igényeket is kielégít (nappal szembeni fotozás, meglepően jó software (CD); remek kisállatportré készítés; :)

Hátrányok:

a termék hátránya a felhasználó rutintalansága (maszatolom a lencsét, de nem tudom, hogyan)

MM a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

Tudás, ár arány és a szép külső.

Előnyök:

Okos, szép képet csinál. Egyszerűen kezelhető.

Hátrányok:

A compact gépekhez képest viszonylag nagy a mérete.

Bakonyi István a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

A régi gépem elromlott, ezért vásároltam. Nem vagyok profi fényképész, de elég sokat fényképezek mindenféle körülmények közt. Az ok amiért ezt a gépet vásároltam: sok automata funkció, magas optikai zúm, HD videó, 14,1 Mpix felbontás.

Előnyök:

Teljesen kompakt.

Hátrányok:

Mivel teljesen kompakt, így hiányoznak belőle bizonyos beállítási lehetőségek. Ez a gép családi fotózásokra tökéletes, annak aki nem támaszt profi elvárásokat egy kompakt géppel szemben.