Nikon Coolpix L100 Digitális fényképezőgép

Coolpix - Nikon - Típus: Kompakt, Szenzor típusa: CCD, Energiaforrás: 4 db AA elem, LCD felbontása: 230000 pixel, Elforgatható kijelző: Nincs, Kijelző mérete: 3 inch, Szenzor mérete: 1/2.33, Pixelek száma: 10 MPx, Maximális képfelbontás: 3648 x 2736 pixel, Képformátum: JPEG, Optikai Zoom: 15 x, Digitális zoom: 4 x, Képstabilizátor: Van,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Nikon Coolpix L100

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Beci
Szerintem nagyon jó kis gép nagyon szép képeket készít csak tudni kell beállítani!
Előnyök:

Nagy optika ráadásul 15X éles tiszta képek

Hátrányok:

kicsit nehéz

Feco
Másfél éve használom a gépet nekem bevált. Vásárlás előtt el kell dönteni, mit akarunk menyi rá a keret. Érdemes a teszteket elolvasni! Gyors bekapcsolás, makró vagy 15× optikai zoom nem gond. Jó fogás csúszásmentes markolat. Hibák vannak sajnos de, nem vészes. Néha kevés fénynél nem élez az autómata, kézi beállítások nuku, elem vagy aksi választás nem atomata. Rendesen feltöltött ceruza aksival 250 képet tudtam készíteni. Nagyon sajnálom, hogy a gyártó nem ruházta fel teljes kézi vezérléssel. Tökéletes lenne de, hát akkor ki venne drága DSLR gépet :)
Krisz
Szerintem nagyon jó gép csak tényleg be kell tudni állítani. Érzékeny a kevés fényre. Szereti az állványt. Sokmindenre használom a holdfotózástól kezdve a makrókig. Ki kell tapasztalni és akkor jól lehet használni. A bezengéssel ellentétben sztem nem olyannak való aki csak kattintgatni akar.
Előnyök:

Gyors működés, bírja a hordozást, a kissebb rázkódást. Nem gond neki a -4 - -5 fok sem.

Hátrányok:

ISO fixálása nem lehetséges, kevés fényben könnyű elmosódott képet csinálni, Néha nehezen találja meg a céltárgyat a fokusz.

ismeretlen
igaza van eszternek
Eszter
Nagy csalódás...Teljesen életlen, pontozott kijelző.Energetikailag borzasztó.A Nikon a tükörreflexesekre koncentrál, azok valóban kiválóak. De a Coolpixok, főleg ez a típus szörnyű.

Videók - Nikon Coolpix L100

Küldj be te is videót!

Nikon Coolpix L100
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.