Ár-érték arány, nekem kinézetre is tetszik.
Az első ilyen gépemen 2 nap intenzív használat után a gép bekapcsoláskor kiírta a "Lens obstructed. Remove lens cap." hibaüzenetet, pedig a sapka nem is volt rajta. Szerencsére még cseregaranciás volt, így kaptam újat, ami eddig megbízható. Sok véleményt olvastam a gépről a neten -több nyelven is- és csak egy helyen találtam erről a problémáról említést. Apró hiba, hogy a készített képeket is csak a sapka eltávolításával tudom megnézni.

ár, minőség, elvárásaimnak megfeleljen a fényképezőgép
Ahhoz képest, hogy mennyi mindent tud, a kategóriájából az egyik legolcsóbb termék.
Sötétben, félhomályban a képek alacsonyabb felbontással is zajosak.

Lehetőleg minden olyan jó tulajdonságot egyesítsen, amivel egy jó digitális fényképezőgépnek rendelkeznie kell ebben a kategóriában.
Kiváló képminőség, színhű képek, nagyon jó felbontás, sokféle funkció, gazdag menüválaszték, kiválóoptika, és remek képstabilizátor funkció.
Nem tapasztaltam hátrányokat.

Kiváló ár. Csak itt lehetett beszerezni.
Professzionális képeket és videót készit a sajáz határain belül. A HD video nem kamera minőségü de nagyon jo.
Nem JPG formátumban menti a képeket hanem a Kodak ÁLTAL HASZNÁLT KDC FORMÁTUMBAN EZÉRT ÁT KELL KONVERTÁLNI.

Zoom, Megapixel, Záridő, Ár
Sok manuális beállítási lehetősége van.
Képminőségileg nem azt kaptam, amit vártam. Ha újra választanom kéne, inkább költök többet, de tükörreflexeset vennék.