Kodak EasyShare Z981 Digitális fényképezőgép

EasyShare - Kodak - Típus: Bridge, Szenzor típusa: CCD, Szenzor mérete: 1/2.3, Pixelek száma: 14.1 MPx, Optikai Zoom: 26 x, Digitális zoom: 5 x, Leghosszabb fókusztávolság: 676 mm, Legrövidebb fókusztávolság: 26 mm, Ekvivalens gyújtótávolság (35mm): 26 - 676 mm, Legnagyobb záridő: 16 másodperc, Legkisebb záridő: 1/2000 másodperc,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Kodak EasyShare Z981
bangor
Jó kis gép, ha az ember rájön a trükkjeire szép képeket csinál még éjszakai üzemmódban is.
Előnyök:

Ár-érték arány, nekem kinézetre is tetszik.

Hátrányok:

Az első ilyen gépemen 2 nap intenzív használat után a gép bekapcsoláskor kiírta a "Lens obstructed. Remove lens cap." hibaüzenetet, pedig a sapka nem is volt rajta. Szerencsére még cseregaranciás volt, így kaptam újat, ami eddig megbízható. Sok véleményt olvastam a gépről a neten -több nyelven is- és csak egy helyen találtam erről a problémáról említést. Apró hiba, hogy a készített képeket is csak a sapka eltávolításával tudom megnézni.

Ghost10000
Nekem teljesen megfelel! Remek fotókat lehet készíteni vele! Ár érték arányban mindenkinek ajánlom!
Előnyök:

ODZS-nek válaszként: JPG-ben menti a fotókat! Lehet, hogy te nem álítottad be ! Tökéletes gép!

1bencsik a terméket itt vásárolta: edigital.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Ár-érték arány, a gyártó által hozzáadott kellékek, beigért magyarnyelvű menürendszer

Előnyök:

Hátrányok:

sajnos nem rendelkezik magyar menüvel

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: edigital.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

ár, minőség, elvárásaimnak megfeleljen a fényképezőgép

Előnyök:

Ahhoz képest, hogy mennyi mindent tud, a kategóriájából az egyik legolcsóbb termék.

Hátrányok:

Sötétben, félhomályban a képek alacsonyabb felbontással is zajosak.

Debrei-Nagy Zoltán a terméket itt vásárolta: edigital.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Lehetőleg minden olyan jó tulajdonságot egyesítsen, amivel egy jó digitális fényképezőgépnek rendelkeznie kell ebben a kategóriában.

Előnyök:

Kiváló képminőség, színhű képek, nagyon jó felbontás, sokféle funkció, gazdag menüválaszték, kiválóoptika, és remek képstabilizátor funkció.

Hátrányok:

Nem tapasztaltam hátrányokat.

ODZS a terméket itt vásárolta: edigital.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kiváló ár. Csak itt lehetett beszerezni.

Előnyök:

Professzionális képeket és videót készit a sajáz határain belül. A HD video nem kamera minőségü de nagyon jo.

Hátrányok:

Nem JPG formátumban menti a képeket hanem a Kodak ÁLTAL HASZNÁLT KDC FORMÁTUMBAN EZÉRT ÁT KELL KONVERTÁLNI.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Zoom, Megapixel, Záridő, Ár

Előnyök:

Sok manuális beállítási lehetősége van.

Hátrányok:

Képminőségileg nem azt kaptam, amit vártam. Ha újra választanom kéne, inkább költök többet, de tükörreflexeset vennék.