Fujifilm Finepix X100T Digitális fényképezőgép

Fujifilm Finepix X100T Digitális fényképezőgép

316 901 Ft-tól 34 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

316 901 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
379 990 Ft
316 901 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
379 990 Ft
339 900 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
3 napon belül

Külföldi áfával forgalmazó boltok ajánlatai

364 104 Ft
Ingyenes kiszállítás
További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
Termékleírás
Típus  Kompakt

Képérzékelő

Szenzor típusa CMOS
Pixelek száma 16.3 MPx

Optika

Optikai Zoom  1 x
Digitális zoom  4 x
Leghosszabb fókusztávolság 23 mm
Legrövidebb fókusztávolság 23 mm
Ekvivalens gyújtótávolság (35mm)  23 mm

Expozíció

Legnagyobb záridő  4 másodperc
Legkisebb záridő  1/3200 másodperc
Expozíciókompenzáció  Van
Spot fénymérés  Van
Mátrix fénymérés  Van
Középre súlyozott fénymérés  Van
Digitális ESP  Nincs
Érzékenység (ISO)  100 - 51200

Élességállítás

Élességállítás típusa Autofókusz/Manuális fókusz
Minimális távolság Makro módban 10 cm

Vaku

Beépített vaku Van
Vakupapucs  Van
Vörösszemhatás-csökkentés Van

Felvételi tulajdonságok

Képformátum  JPEG/RAW
Maximális képfelbontás 4288 x 2848 pixel
Képstabilizátor Nincs
Képstabilizátor típusa Optikai
Sorozatfelvétel Van
Sorozatfelvétel sebessége (maximum felbontásnál) 6 kép/mp
Fehéregyensúly állítás  Van

Videó

Videofelvétel Van
Maximális videófelbontás 1920 x 1080 pixel
FPS (maximum felbontásnál)  60 kép/mp

Funkciók

Önkioldó  Van

Kijelző

Kijelző mérete 3 inch
LCD felbontása 1040000 pixel
Kihajtható kijelző  Nincs

Adathordozó

Belső memória 55 MB
Támogatott memóriakártyák
Secure Digital
SDHC
SDXC

Csatlakozók

USB Van
AV kimenet Nincs
HDMI kimenet Van

Méretek

Szélesség 126.5 mm
Magasság 74.4 mm
Vastagság 52.4 mm
Súly 440 g

További tulajdonságok

Képfeldolgozó egység EXR
Wi-Fi Van
Energiaforrás Li-ion Akkumulátor
Vízálló fényképezőgép Nem
Kereső Van
Burkolat anyaga Fém
Állványcsatlakozó Van

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: Fujifilm
Modell: Finepix X100T


Leírás:

A fényképezés öröme - Tegye a fényképezést még élvezetesebbé
A Fujifilm történelme a fényképezés kezdete óta együtt halad a professzionális fényképezéssel. Történetünk végtelen törekvés az egyedülálló fényképészeti kifejezésre, ezért született az X széria. Mit jelent a kamera vagy a fénykép az Ön életében ? Vizsgálja meg mélységben a kérdést, mielőtt válaszol. FUJIFILM X. Egy ígéret a fényképezés eddig nem ismert örömére.

Előtérben a képminőség - Elkötelezettség a kompromisszumok nélküli képminőségre
A kiváló minőségű FUJINON objektív, a nagyobb szenzor és a processzor - az eszközök minden részlete a minőségi termék iránti kompromisszumot nem ismerő elkötelezettségünket mutatja. Minden eszköz teljes potenciálját kihasználja, hogy egymást kiegészítve optimális egyensúlyt érjenek el, megnövelve az összteljesítményt. Ez a FUJIFILM - fejlesztési áttörés a képminőség diadala után. FUJIFILM X. A tökéletes képminősége ígérete.

A fényképezés új dimenzióinak felfedezése - Tárgy a keresőben
A fényképezés tapasztalatai egy képkeresővel, ami élvonalbeli FUJIFILM technológiával rendelkezik! Kiélvezve a széles látómezőt és a luxust, szeme megtalálja a képkomponálás szabadságát a képkeresőben, és éles, tiszta képet lát a jelenetetről. A tárgyra fókuszálás öröme, és annak végtelen varázsa,hogy minden szögből feltárhatjuk a jelenetet. FUJIFILM X széria. Ígéret egy új világ felfedezésére a keresőben.

Minőség és működőképesség - Az öröm, hogy minden pillanatot megoszthat fényképezőgépének segítségével
A tapintható élvezet, amikor kézben tartja és működteti . A stílus időtlen vonzerejének öröme. Ragaszkodása kamerájához minden egyes alkalommal erősödik, amikor elindulnak egy kalandra. Ezek a tulajdonságok nem mérhetők, a különbség a FUJIFILM szenvedélye és tapasztalata. FUJIFILM X. Egy olyan kamera ígérete, ami túlmutat a fényképészeti eszköz meghatározáson és megnyitja az érzékeit a világ szépségeire.

Első a kép minőségben. APS-C 16M X-Trans CMOS II és EXR Processor II
Az FUJIFILM testre szabott kimagasló felbontású APS-C 16M X-Trans CMOS II érzékelője OLPF (aluláteresztő szűrő) nélküli felépítéssel. A jelek tisztaságát a minden szempontból optimalizált feldolgozó áramkör teszi lehetővé. A továbbfejlesztett képminőséget a nagy teljesítményű EXR II Processzor biztosítja.

Nagy APS-C X-Trans CMOS Szenzor II
OLPF(aluláteresztő szűrő) nélküli felépítés és az eredeti pixel elrendezés a kulcsa, hogy felbontása vetekszik egy teljes méretű érzékelővel. Az egyedülálló fázisérzékelő pixelek integrációjával szintén hozzájárul az AF sebesség drámai növekedéséhez.

A fejlett technológia az objektív erejével valósághű képeket közvetít
Az X-Trans CMOS II eredeti színszűrő tömbjének véletlenszerű elrendezése miatt nincs szükség az optikai aluláteresztő szűrőre (OLPF.) Ezeket a szűrőket a hagyományos rendszerek a moaré hatás megakadályozására használják, ami csökkenti a felbontást. Az X -Trans CMOS II tömbjének elrendezése lehetővé teszi, hogy az érzékelő még a lencséből érkező szűretlen fényt is rögzítse, példátlan szintű felbontást generálva. Ráadásul kihasználja az EXR II Processor nagyobb teljesítményét és Lencse modulációs optimalizálóját (LMO) ami kompenzálja a hibákat és a diffrakciós elmosódást, ami akkor keletkezik amikor a fény áthalad a lencsén és bámulatos élességű képeket készít.

Új standardokat felállító alacsony zajszint - X-Trans CMOS II és EXR Processzor II
Az X-Trans CMOS II-érzékelőben, az optimalizált áramkörök megnövelik az S / N arányt, az új, nagyteljesítményű EXR Processzor II által növelt tiszta jelet alkotnak, a képminőség további növekedését eredményezve. Az X-Trans szűrő eredeti jelfeldolgozása mely a fejlett zaj elválasztás technológiájának kombinációja az újonnan kifejlesztett zajcsökkentő eljárással, kihasználja a szín differenciálást, elnyomja a kromatikus elmosódást, így a képminőség messze meghaladja a szenzor méretét.

EXR Processzor II - Megduplázza az előző generáció feldolgozási sebességét
Az új fejlesztésű EXR II Processor képfeldolgozó teljesítménye nem csak nagyobb sebességel dolgozik megnövelve a képek felbontását és minőségét, de működési válaszai is gyorsabbak. A kettős CPU és a nagyobb órajel körülbelül kétszeresére emeli a feldolgozási sebesség teljesítményét az előző generációs processzorokhoz képest. Ezek a fejlesztések a kamera működését is gyorsítják, indítási idejét mindössze kb. 0,5 mp-re* csökkentve. Karöltve a nagy sebességű X-Trans CMOS II-érzékelő jel kiolvasásával, a processzor a felvételi intervallumot 0,5 mp-re csökkenti, míg a maximális sorozatfelvételi sebességet 6 képkocka/mp sebességre emeli.
    
Nagy sebességű sorozatfelvétel
Nagy sebességű sorozatfelvétel maximális sebessége 6fps (max. 29 képkocka). Készítsen maximális sorozatfelvételi sebességgel teljes 16 megapixeles felbontású képeket, hogy számos expozíciót készíthessen mozgó tárgyakról vagy egyéb kihívást jelentő fényképészeti jelenetről, és a sorozat elkészülte után kiválaszthatja a legjobb képet.

Nagy teljesítmény mód
A 0,08 mp-es * azonnali autófókusztól a gyorsabb indításig, a FUJIFILM X100S teljesítményét teljesen kihasználhatja. Miután kikapcsolja a gépet, az X100S "alvó" módba kerül (maximum 24 perc). Ha ezalatt az idő alatt kapcsolja be a készüléket, és az X100S "felébred" a normális indítási időt azonnal körülbelül 0,9 mp-ről kb. 0,5 mp-re csökkenti és készen áll a pillanat rögzítésére

Hibrid Képkereső
Leírhatatlan öröm átlesni a képkeresőn és élvezni a látványt amit kínál. A Fujifilm most még tovább lépett új fejlesztésű hibrid keresőjével. Akár az optikai keresőn (OVF), akár az elektronikus keresőn (EVF) komponálja képeit, a szeme nem csak a jelenetet látja, de egy sor fényképezési adatot amit a nagy felbontású LCD-panel integrál. Az intuitív analóg működés és a legkorszerűbb digitális funkciók tökéletes házassága a felfedezés új dimenzióit kelti életre az egyedi kompakt gép optikája mögött.

Azonnali váltás az OVF és az EVF között
Alapként egy hagyományos "fényes keretű" optikai kereső konfigurációt használva, a FUJIFILM X100S egy integrált 2,36 millió képpontos LCD panellel rendelkezik a felvételi információk megjelenítésére. Egy hagyományos kijelzővel összevetve, ami egy világító ablakot használ a külső fény beengedéséhez, ez a hibrid élesen meghatározott világos fókuszkeretet és tiszta, könnyen olvasható szöveges információt készít.

Fordított Galileai Optikai Tisztaság
A képkereső kellemes (kb. 28 °) horizontális látóteret kínál, 0.5x nagyítása ideális egy 35 mm-es gyújtótávolságú lencsének (35 mm-es formátumban kifejezve). A nagy pontosságú prizma, a magas törésmutatójú üvegek és a Super EBC bevonat fokozza a világos és tiszta optikai kép minőségét, mindezt minimális torzítással.

"Digitális Képfelosztás", a világ első kézi fókusz rendszere a fázisérzékelő pixelek erejével
Kihasználva az X-Trans CMOS II szenzorba integrált fázisérzékelő pixelek erejét, a Digitális Képfelosztás segíti a pontosíbb kézi fókuszálást. Miközben ellenőrzi az LCD-kijelzőn vagy az EVF-en megjelenő képet, manuálisan is beállíthatja az optimális fókuszt, ez a funkció különösen hasznos, ha széles lencsenyílással dolgozik vagy makró felvételt készít.
    
Fókusz kiemelés a hajszálpontos kézi élességállításhoz
Amikor manuálisan állít fókuszt, ez a funkció kiemeli a jelenet magas kontrasztú területeit a simább és pontosabb fókuszáláshoz.

Kézi Fókusz beállítás - Pontosan az amit szeretne
A keresőben hasznos útmutatóként a távolság index sávval együtt jelenik meg a mélységélesség skála és a rekeszérték. A tűéles pontosságú manuális fókusz mód használatához, nyomja meg a vezérlőtárcsát és erősítse meg a fókuszpont élességét 5x-ös zoom használatával. Az AE / AF rögzítő gomb érintésével aktiválja a beépített Focus Aid funkciót, a téma automatikus fókuszálásához a fókusz keretben.

Készítsen kiváló "bokeh" hatású képeket a 9 késes fényrekesszel
A legnagyobb blendenyílást körkörös nyitással biztosítva, a 9 késes fényrekesz segítségével lágyíthatjuk a hátteret. Még a kissé széles látószögnél is, a háttér lágyan életlen, míg az előtér éles.

Beépített ND szűrő
Az ND szűrő a Fujifilm X100S lencséjében 3f lépéssel csökkenti a fényt 1/8-ig. Ha szélesebb rekesz-nyílást vagy hosszabb záridőt szeretne használni, de erősek a fényviszonyok, a beépített ND szűrő lehetővé teszi, hogy rögzítse a víz áramlását, a virágok imbolygását a szélben vagy professzionális portrékat készítsen gyönyörűen lágy hátérrel.

10cm Makro
A Fujifilm X100S lehetővé teszi, hogy az optika csúcsa a lehető legközelebb, akár 10 cm-re legyen a kiválasztott témához. A kiemelkedő képkészítési távolság és a kivételes teljesítmény különböző jelenetek rögzítésénél is kivételessé teszi ezt az optikát.

Így is ismerheti: Finepix X 100 T, FinepixX100T, Finepix X100 T

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^