Fujifilm FinePix F550EXR Digitális fényképezőgép

FinePix - Típus: Kompakt, Szenzor típusa: CMOS, Szenzor mérete: 1/2, Pixelek száma: 16 MPx, Optikai Zoom: 15 x, Digitális zoom: 5 x, Leghosszabb fókusztávolság: 66 mm, Legrövidebb fókusztávolság: 4 mm, Optika fényerő: f/3.5 - 5.3, Ekvivalens gyújtótávolság (35mm): 24 - 576 mm, Legnagyobb záridő: 8 másodperc, Legkisebb záridő: 1/2000... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Fujifilm FinePix F550EXR
István a terméket itt vásárolta: 220volt.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Egy sokoldalú kompakt gépet akartam, amivel lehet jó minőségű videót készíteni, gyenge fényviszonyoknál elfogadható minőségű fényképeket készíteni ill. GPS.

Előnyök:

Gyenge fényviszonyoknál is igen jó képeket lehet vele készíteni. A nagylátószög optika jobb mint amire számítottam. Gyakorlatilag mindenben eléggé jó a gép, tehát egy átlag felhasználónak nehéz lenne belekötni. A profiknak meg nyilván a célnak megfelelő gép kell.

Hátrányok:

A lakásban a gps-t nem bírtam működésre bírni.

Gábor a terméket itt vásárolta: 220volt.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

ár/érték, könnyen hordozható, kis helyen elférjen, képminőség.

Előnyök:

magas ISO értéknél is még elég jó minőségű képek.

Hátrányok:

ezidáig nem találtam hátrányos tulajdonságot. Talán a vaku helyének kiválasztása, mert a gép bekapcsolása során útba van a bal mutatóujjnak.

hagelman
Istenkirály a gép!!!
Előnyök:

Remek proci, gyors feldolgozás, végre kellő fényérzékenység sötétbe is ezzel - és kivételesen jó videó képességek.