Fujifilm Finepix AX300 Digitális fényképezőgép

FinePix - Típus: Kompakt, Szenzor típusa: CCD, Szenzor mérete: 1/2.5, Pixelek száma: 14 MPx, Optikai Zoom: 5 x, Digitális zoom: 6.7 x, Leghosszabb fókusztávolság: 30 mm, Legrövidebb fókusztávolság: 6 mm, Optika fényerő: f/3.3 - 5.9, Ekvivalens gyújtótávolság (35mm): 33 - 165 mm, Előtétlencse foglalat: Nincs, Legnagyobb záridő: 8... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Fujifilm Finepix AX300
6 napja
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: edigital.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Alacsony ár, kis méret és súly, hagyományos fényképezőgép márka, neten hozzáférhető felhasználói vélemények.

Előnyök:

Jó ár-érték arány, szokásos Fuji fíling, aránylag jó képminőség rosszabb fényviszonyok esetén is. Könnyű, kicsi, de azért még durvább kézzel is kezelhető. Ezért azt árért, ebben a kategóriában nem lehet sokkal többet elvárni. A beépített programok elég jól használhatók.

Hátrányok:

Az objektív látószöge indulhatna alacsonyabb értékről is. (33mm helyett 28-ról). A beépített programok elég jól használhatók, de határesetekben nem mindig megfelelőek.

2 hete
Sebők László a terméket itt vásárolta: bluechip.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Olcsó, ismert, jó, kicsi legyen.

Előnyök:

lásd 2. pont.

Hátrányok:

usb

Lovas Gábor
Én most vettem egyet, és a HD videót maximum 15 másodpercig veszi egyhuztomban. Erről sehol sem írnak.
Zsopek a terméket itt vásárolta: pcplanet.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

A termék vásárlásakor a következők szempontok alapján döntöttem:
-MP szám
-optikai zoom,
-valamint a készülék mérete

Előnyök:

A méretet azért tartottam fontosnak, mivel 2 családos apaként, a gyerekek mellett nem tudtam volna egy nagyobb gép szállítását kényelmesen és biztonságosan megoldani.Elsőként, egy nagyobb készüléket szerettem volna vásárolni, azonban mikor elsőként kezembe fogtam egy Fuji S2950 készüléket azonnal tudtam, hogy kolonc lenne a gyerekekkel történő kirándulás során.
Bár a szívem fáj és tudom, hogy a két készüléket mérföldek választják el egymástól, úgy gondolom, jól döntöttem.

Hátrányok:

A fuji AX300 készülék minden igényeimet kielégít, alkalmas HD video készítésére, igaz előfordult már, hogy a kép és hang nem volt szinkronban, azonban egy gyári beállítás visszaállítását követően megoldódott a probléma. Aki esetleg ezen gondolkodik hogy milyen kompakt gépet vásároljon nyugodt szívvel ajánlom neki, a Fuji AX300 típust, megbízható, a tölthető ceruza akkumulátorral normál használat mellett egy hétig működik. Hátrány, hogy a video készítése során a zoom használatakor a hangot nem rögzíti. Ezzel azonban én a vásárlást megelőzően tisztában voltam.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: ematrix.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

ár és hogy azért tudjon is valamit,

Előnyök:

szlp képeeket lehetvele késziteni. 11 éves gyerekem hazsnálja.

Hátrányok:

nem tudok

Bata Gabriella a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

ár, egyszerűség, jó képminőség

Előnyök:

A hétköznapi használatra teljesen megfelelő.

Hátrányok:

Nincs

Feri a terméket itt vásárolta: 220volt.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Elismert márkájú, egyszerűen kezelhető, megbízható, modern legyen, elfogadható áron.

Előnyök:

Nagyon könnyen, egyszerűen kezelhető, megbízható, kiváló képminőséget produkál a családi összejövetelek, kirándulások és a sportrendezvények során is.

Hátrányok:

nem tudok hátrányt említeni róla

János a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

Egyszerű kezelhetőség.

Előnyök:

Nagyon szép képeket csinál,kint is lakásban is!!

Hátrányok:

Nem dátumozza a képeket!!