Canon PowerShot SX30 IS Digitális fényképezőgép

PowerShot - Canon - Típus: Bridge, Szenzor típusa: CCD, Szenzor mérete: 1/2.3, Pixelek száma: 14.1 MPx, Optikai Zoom: 35 x, Digitális zoom: 4 x, Leghosszabb fókusztávolság: 150 mm, Legrövidebb fókusztávolság: 4 mm, Optika fényerő: f/2.7 - 5.8, Ekvivalens gyújtótávolság (35mm): 24 - 840 mm, Legnagyobb záridő: 15 másodperc, Legkisebb záridő:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

0 %
Leghasznosabb vélemény
2012.05.24
Megéri az árát
Előnyök:

Többet tud, mint vártam. Nagyon erős zoom-mal, kiváló video fe...

Hátrányok:

Eddig nem tudok róla rosszat

Minden vélemény - Canon PowerShot SX30 IS
1 napja
bubu
Megéri az árát
Előnyök:

Többet tud, mint vártam. Nagyon erős zoom-mal, kiváló video felvételi lehetőséggel. Még 7 megapixeles felbontásnál is jó minőség.

Hátrányok:

Eddig nem tudok róla rosszat

Alexa Szlavics
Jó és megbízható, minőségi gép.
Előnyök:

Nem tud annyit, mint első látásra gondolhatnánk róla.

Hátrányok:

Kicsit kényelmetlen a fogása, tartása. A szűrőket nem lehet közvetlenül csatlakoztatni, egy méregdrága objektív kiegészítőre van szükség, ami drágább, mint maga a szűrők. A képszélek homályosak, az ISO 400-tól felfelé használhatatlan, mert szemcsés, szétesőek lesznek a képek. A video funkció kiváló minőségű videót készíthetünk. Makró fotózáshoz kényelmetlen, nagyon nehézkes a makró beálítás.

Varga Norbert a terméket itt vásárolta: 220volt.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kezdő szintű fényképezéshez tökéletesen megfelel. Sok manuális beállítási lehetőséggel, és az automata funkciók sem elhanyagolhatóak. A tükörreflexes gépektől talán nincs is elmaradva, mégis játszva lehet vele tanulni. A 35x zoom pedig magáért beszél.

Előnyök:

Tiszta, éles, zajmentes képek még sötétben is. Persze M funkcióban. 35x zoom- al tökéletes képet készít. Sokat bír az akkumulátora. Becsukható, elforgatható kijelző. Rengeteg beállítási lehetőség, amit talán ki se lehet használni. :) Számomra megfelelő gép.

Hátrányok:

Nem találtam hátrányt. Aki ügyesebb gépet akar, vegyen DSLR- t. :)

dongolyo
Nekem bejött. nem bántam meg, hogy ezt vettem meg. nagyon szép képeket lehet vele csinálni.
npista: olvass el egy könyvet, amiben a fotózásról írnak. vagy tényleg használd az olcsóbb géped, mert az egyszerűbb neked.
Előnyök:

Szép képek, könnyű kezelhetőség. Semmi bajom vele.

Hátrányok:

van jobb:) de sokkal rosszabbak is:)

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

dpreview.com oldal osszehasonlitas

Előnyök:

nagy zoom olcsobb kategoriaban, szamomra megfelelo bonyolultsagu menurendszer, konnyu kezelhetosege.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: tonervilag.eu

ár/érték

Előnyök:

Hátrányok:

van jobb

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: tonervilag.eu

legkedvezőbbnek ítélt ár/érték arány

Előnyök:

Hátrányok:

ellopható

Sole a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

Ár-érték arány.

Előnyök:

Azt kaptam, amire számítottam. Nagyon jó!

Fricy a terméket itt vásárolta: 220volt.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Technikai paraméterek, általam már ismert és jól bevált márka (CANON).

Előnyök:

Megfelelő kezelhetőség, nagy optikai átfogóképesség (35x optikai zoom). Megbízható, jól teljesítő márka.

Hátrányok:

Talán nem ártana, ha lenne a gépnek saját memóriája, nem csak az SD kártyahely.

npista a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Egyszerű használat , Jó minőségű felvételek /már ha sikerül/,

Előnyök:

Kellemesen tartható, egyszerűen használható

Hátrányok:

Sok esetben nem használ vakut még a sötétben sem auto állásban.!? Nem csinál gyors sorozatfelvételt bár a tesztek szerint nem rossz. Sok elmosott képet csinál ami miatt nem tetszik a gép! Vaku mellett szinpadi képeket besárgítja !( gyerekem táncestje a gép miatt kuka!!!) Amit ez a gép tud (kiveve objektív nagysága) simán lenyomja egy 20 000 ft-os régi gépem!! ezért a pénzért nem ezt váram ám CANON !!!!
Itt szeretném megjegyezni laikus mivoltomat mivel nem vagyok fényképész , de elvárnám , hogy ennyi pénzért a gép minden szolgáltatása elegendő is legyen !! Kép élessége , vaku stb.