Az ára mindenképpen az előnyei közé tartozik. Ezenkívül szé...
Nem igazán találtam hátrányát. családi videó és fényképek...

Én csak ajánlani tudom. Főként azoknak, akik családban, illetve természetben akarnak fényképezni.
Az ára mindenképpen az előnyei közé tartozik. Ezenkívül szép képeket készít. Gyönyörű közeli képet lehet vele készíteni. Erős vakuja van, a vakuerősséget is lehet állítani. Teljesen sötét szobában is a vaku segítségével olyan képet lehet csinálni, mint napsütésben. A kész képeken utólag lehet képkivágást, átméterezést, vörösszem korrekciót, intelligens kontrasztot is csinálni. Van rajta intelligens rögzítés, ilyenkor ha bárki mosolyog a képen magától azonnal fényképez. Kacsintás észlelést is találtam a menüjében, de ezt még nem próbáltuk ki.
Menüje egyszerű, sok beállítás van (élénk piros virágoknak, élénk zöld növényeknek, kék szín az ég, tenger fényképezéséhez, sötétebb bőrszín, világosabb bőrszín). A piros szem elleni effektust bekapcsolva valóban nem lesz piros színű az emberek szeme. A képstabilizátor is jól működik.
Kevesebb fénynél (nem félhomályban, este) akár vaku nélkül is lehet tiszta éles képet készíteni.
Jó minőségű videót készít, bár ha a lakásban készítünk kevesebb fény mellett videót, akkor nem lesz olyan jó minőségű a felvétel, de lámpafénynél nem készít rossz felvételt.
2 db ceruzaelemmel működik. Nekem egy közepes minőségű 2100 mAh-s újratölthető akkumlátorom (elem) van, de 1 hét alatt egyszer kellett cserélni, pedig rengeteget volt bekapcsolva, használva.
12X optikai zoom található a gépen.
Nem igazán találtam hátrányát. családi videó és fényképek készítésére kerestem gépet, de szerintem ezenkívül még sok mindent tud. Még mindent nem tudtam kipróbálni.

Ár érték arány.
A termék szolgáltatásai, funkciói.
Olvasott tesztek, információk a termékről.
Az adott árkategóriában sok funkció, jó képminőség, egyszerű kezelhetőség.
Kevés fényben zajos a kép.

Kompakt gépet kerestem nagy zoom-mal, jó ár érték arányban. Fontosak voltak a manuális beállítások. Az korábbi vásárlók véleményeit is figyelembe vettem. Valamint olyan gyártótól kerestem terméket, ami alapvetően fényképezőgépeket gyárt.
Szép képeket csinál, ha odafigyelünk. Teszik, hogy automatikusan makróra állítja magát közeli téma esetén. A makró nagyon jó, eszméletlen közel lehet vele menni. A manuális beállításokat jól lehet variálni, kicsit még szoknom kell.
Teljesen automata módban sokszor nem arra fókuszál,amire gondolok.
Hiányzik az előző Fujimnál megszokott nézőke. Sokkal jobban szerettem úgy fényképezni, mint magamtól eltartva a nagx LCD-t nézve. Nem a legjobb a fogása.

Egyszerüen kezelhetö, szép, természetes színekkel dolgozik. Funkciógazdagság.
A fényképek felbontása nem hozta az elvárt Canon-minöséget. A HD videók minösége beltérben rossz, a gép alapzaja nagyon hallható a felvételeken.

Nekem az előző fényképezőm egy Fujifilm S1600 volt ami sokszor cserbenhagyott, homályos, fakó képeket csinált, és mozgó tárgyak fotózásánál gyakran el is mosódott a kép. Na ennél a fényképezőnél ilyen problémám nincs, szép éles képek vannak, és a mozgó tárgyak sem mosódnak el, mert teszteltem egy 120km/h-val száguldó vonatról tökéletes képet csináltam vele.