Canon Ixus 1000HS Digitális fényképezőgép

Canon - Típus: Kompakt, Szenzor típusa: CMOS, Szenzor mérete: 1/2.3, Pixelek száma: 10 MPx, Optikai Zoom: 10 x, Digitális zoom: 4 x, Leghosszabb fókusztávolság: 63 mm, Legrövidebb fókusztávolság: 6 mm, Optika fényerő: f/3.4 - 5.6, Ekvivalens gyújtótávolság (35mm): 36 - 360 mm, Legnagyobb záridő: 1 másodperc, Legkisebb záridő:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Canon Ixus 1000HS
Degerg
Nagyon nagyon meg vagyok elegedve a gep teljesitmenyevel a kep es video keszitessel.
Előnyök:

A leirt adatokat teljesite ami nem kis teljesitmeny egy ekkora gephez kepest. Rengeteg opcio es beallítás. Örülök hogy nem vettem "profi gépet". Egy amator ennel jobb kompakt gépet nem vesz a kezebe manapsag. Megeri a penzet!

Hátrányok:

Iszonyatos gyorsan merul az aksi, potaksit vettem bele egyet, plussz 6ezer :/ de mar gondolkozom sajnos a kovetkezo aksin is mert meg kettovel sem merek kimozdulni nyugodtan ha csak egy napra megyek is.