Minden vélemény - Canon EOS 400D
fotos

Aki ilyen gépet készül venni használtan az arra figyeljen hogy ne legyen a gép pixelhhibás. Úgy nézzd meg hogy lefotózol egy fehér lapot és megnézed a számítógépen.Egyépként nagyon komoly masina ez de inkább Canon eos 100d vegyél mert az már fejlettebb egy kicsivel ár meg hasonló.Semmi gondom nincs vele csak a MAgyar menű:( (JÓ GÉP)
Tamas Zoli

Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a csodával. Minden álmom vált valóra mikor meg tudtam venni. Mert egy ilyen gépel pénzt lehet keresni és én ki is használtam a lehetőségeket és pénzt csináltam belőle. Mindenkinek ajánlom aki szeret fényképezni mert ennek a gépnek meg az álmaink se szabnak határt.
Petike29

Üdv,
Azt kérdezném, hoigy az EOS 400D géphez is jó az a battery grip, ami a 350D-hez? Azzal lehet csak rendesen használn, mert nem lehet rendesen megfogni a vázat.
És ezen már csak egy nagy kijelző van hátul, ellenben a 350D-vel, Kérdem én hogy ez mennyivel fogja jobban meríteni az akksit?
A 400D szeretném megvenni, csak körbejárom elöbb a dolgokat. Eredetileg a 350D-t akartam, csak már az ehhez képest jóval régebbi, bár a 400 sem tud olyan sokkal többet.
Gizi
Pixmania
Hát, szép kis összevisszaság van a vélemények
között... Ez még mindig jobb, mintha csak teli
csillagok lennének, mint sok más cégnél. Valahol azt
hallottam, hogy az elégedetlen vásárlók 80%-a, míg az
elégedettek 20%-a mondja oda a magáét internetes
fórumokon. Akkor ez itt reális, nem?
Hát, szép kis összevisszaság van a vélemények
között... Ez még mindig jobb, mintha csak teli
csillagok lennének, mint sok más cégnél. Valahol azt
hallottam, hogy az elégedetlen vásárlók 80%-a, míg az
elégedettek 20%-a mondja oda a magáét internetes
fórumokon. Akkor ez itt reális, nem?
Jimmy
A legjobb ár és kulturált kiszolgálás!
Magyarorszégon ritkán tapasztaltam azt, hogy a jó árak és a kultúrált kiszolgálás együtt van egy üzletben. A fiatal és nem utolsó sorban nagyon csinos eladónő mindent megmutatot, elmagyarázott... Szóval eddig minden ok! Így tovább!