5 méteren belüli alany fókuszálásánál szép képet csinál.
A 18-55-ös objektív esetében személyek fényképezése során,ha azok 5 méternél messzebb voltak,szinte felismerhetetlenné váltak,mert az elkészült képen úgy néznek ki mintha legalább 15-20 méterről fényképezték volna őket ,pedig 55-re volt állítva az optika.A megoldást sajnos egy nagyobb optika megvásárlása oldja meg,persze nem kevés pénzért!

"csak" 12MP,kiváló képminőség 1600 ISO-ig,jó ár érték arány
Belépőszint ellenére jó objektívvel kifogástalan képminőség.
Kicsit kényelmetlen fogás ,hiányzik a gumírozás.AF segédfény villogó vaku ami nagyon zavaró.

Jó képminőség
Nagyon tuti kis gép,csak nekem kell még kiismerni ,nem bántam meg hogy megvásároltam,a bridge gépemet már el is felejtettem ez olyan jó
Ilyet még nem találtam

Video felvetel keszitesenek lehetosege amellett, hogy egy felprofesszionalis fenykepezogepem legyen.
Aki ismeri a Canon-t az tudja, hogy HighTech es minosegi termeket kap.
A dobozban csak nemet/francia/olasz/holland nyelvu rövid kezelési útmutatót volt. Magyar ill. angol nyelvu nem. Azok csak a mellekelt DVD-n vannak, pedig hasznosak lennenek kinyomtatva, hogy az ember zsebrevaghassa, es fenykepezes kozben barmikor belekukkanthasson. Az uzlet nem reagalt a keresemre, hogy kaphatok-e kinyomtatott angol vagy magyar rövid kezelési útmutatót.