Canon Digital Ixus 95 IS Digitális fényképezőgép

Canon - Típus: Kompakt, Szenzor típusa: CCD, Szenzor mérete: 1/2.33, Pixelek száma: 10 MPx, Optikai Zoom: 3 x, Digitális zoom: 4 x, Leghosszabb fókusztávolság: 105 mm, Legrövidebb fókusztávolság: 35 mm, Optika fényerő: f/2.8 - 4.9, Előtétlencse foglalat: Nincs, Legnagyobb záridő: 15 másodperc, Legkisebb záridő: 1/1500 másodperc,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Canon Digital Ixus 95 IS
Szilkx
Elfelejtettem még hozzáfűzni, hogy a youtube-on fent van a videó erről a termékről, és persze az előzőkről is. Ezzel a címmel kell rákeresni: Avril Lavigne Canon . Az tuti, hogy én is be fogok szerezni egy ilyet magamnak, amúgy is elavult már a régi fotómasinám! :D
Szilvi
Kedvenc énekesnőm, Avril Lavigne reklámozza ezt a fényképeőgépet, és most itt van! Annyira tetszik! Ha jól tudom, több féle színben is van: lila, kék, zöld, ezüst és persze rózsaszín. Nagyon tetszik, a Canon megint nagyot alkotott! :D