Minden vélemény - Sony Bravia KDL-40EX720
1 hete
Sir bőr

A más márkájú ugyanolyan TV-kre ha rá van írva például, hogy internetes, felvevős, akkor azokat minden további akadékoskodás nélkül tudják, ez meg állandóan kötözködik. Nagyon idegesítő, ezért fog csődbe menni. A Nokia is így kezdte.
Előnyök:
Jobb, mint a régi képcsöves TV-k, de a többi 3D LCD TV-nél nem jobb. A 3D funkció egy unikum, de a többi (LG, Samsung) is tudja ugyanazt.
Hátrányok:
Internetes videókat csak a youtubet játssza le, felvenni csak földfelszíni digitális adást lehet, mást nem. Hiába csatlakoztattam a műholdvevőmet, az nem tetszett neki(fel is bosszantott rendesen). Drága, csak 20-30%-os kedvezményes árú akcióban érdemes vásárolni(pl. karácsonykor). Drága szemüvegek, azt is csak ha ingyen adják akkor jó. (igaz, hogy nem is LG napszemüvegek).
Karesz

kelemen

Nos, azok a 3D adások, amiket áruházakban mutogatnak szinváltós szemüveggel, azok nem sonyk. Nem fogadja el a fényképezőgépem kártyáját, mert kodak, nem fogadja el a pendrajvot, mert állítólag nem úgy kell formázni. Nem működik a skype, mert csak a Sony apparátussal lenne hajlandó, 35 ezerért, a 3 ezer forintos kamerával nem. Amúgy, mint sima, mezitlába tv, elfogadható.
F.Sándor

Gyukesz