dr.szabó ágnes

Verszu

Azt tervezem, hogy veszek egy KDL-32W4000 LCD tv-t, és monitorként használom a pc-mhez. Ha jól tudom, nem támogatja közvetlenül a Full HD felbontást HDMI-n keresztül. Ha VGA-n keresztül csatlakoztatnám, támogathatná a Full HD-t, de attól tartok nem kevésbé lenne szép a kép, mivel analóg jel menne át a digitális helyett. Azt olvastam, ha HDMI-n keresztül csatlakoztatom és "just scan" módba kapcsolom, képes lenne Full HD felbontás megjelenítésére. Van bárkinek tanácsa, esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban? Más is ajánlaná azt, hogy monitorként használjam a TV-t?
Langyos Réka

Már nagyon ért a vásárlás, hogy vegyünk haza egy Plazma TV-t, ami Full HD-s. Sony-t régóta ismerem, ezért döntöttem mellette, mert soha nem volt bajom a termékeivel. Szerintem most is jó vásárlást csináltam, nagyon jól szól, szép képe van, és nagy látószöge. Egész család le tud ülni elé, és mindenki látja rendesen a kijelzőt, nem megy negatív tartományba. Azoknak ajánlom, akiknek minden funkcióval felszerelt megbízható FullHD TV kell!
Pirate

Én Október óta használom. Jó TV, a képe tényleg nagyon szép még az analóg kábel hálózaton is. SD, műholdas adások is szép képet adnak. A HD meg már nagyon szép, A Blu-Ray minőségű filmek viszont egyszerűen kimásznak a tv-ből. Szóval mindent összevetve megéri. Jó vétel, bár lehet megérné még várni 1-2 ónapot, szerintem lejjebb megy az ára.