Tökéletes kép még analóg adásnál is!!!! (400hz) Digitális adásnál brutálisan éles és gyönyörű kép!!!! (400hz)
Mindent visz a média lejátszó része!!! (2TB külső áramos, 640GB-os laptop HDD tesztelve) Teljes böngésző szépen megy, csatlakozás wifi-vel, gyors és egyszerű!!! (beépített wifi) Gyors 3D!!!! Ésszerű távirányító!!! Köszönöm Samsung!!!
Nincs semmi problémám!!! Eddig nem voltam nagy Samsung fan, - mindig csak LG- de nem csalódtam benne!!!! Tökéletes!!!

Tökéletes kép, könnyű és áttekinthető menü rendszer. Kb.egy éve vásároltam egy UE40C6000-es modellt. Azzal is maximálisan elégedett vagyok. De ez a TV........A teljes értékű internet szolgáltatásával és a 400Hz-es 3D technológiával.......felül múlta minden várakozásomat. Plusz bónusz a 4 szemüveg, az ajándék wifi kulcs és skype camera.
Még nem találkoztam negatív tulajdonsággal. Talán a
webböngésző lehetne gyorsabb de ez nem feltétlenül a készülék hibája.

Tökéletes kép! Könnyű kezelhetőség és áttekinthető menü rendszer. Tavaly vettünk egy UE40C6000 -es modellt . Azzal is maximálisan meg vagyunk elégedve. De ez a készülék a 400Hz-es és 3D technológiával.......minden elvárásunkat felül múlta.
Egyenlőre nem találkoztunk ilyennel. Talán az internet böngésző lehetne gyorsabb de ez nem feltétlenül a készülék hibája.