Samsung - TV Képernyő típusa: LED, Képátló: 102 cm, Képarány: 16:9, HD felbontás: Full HD, Felbontás: 1920 x 1080 pixel, Képfrissítési frekvencia: 200 Hz, Betekintési szög: 178 °, Fényerő: 200 cd/m2, 3D Tv: Igen, 3D technológia: Aktív szemüveges, 2D - 3D konverzió: Nincs, DVB-T: Van, DVB-C: Van, DVB-S: Nincs, Elektronikus... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Samsung UE40D6100
3 hete
Bill a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Jó TV

Előnyök:

Jó TV

Hátrányok:

Még nincs

Erzsébet Friebert
Összegezve a terméket, öt az- az öt csillagot érdemel.
Előnyök:

Ettől jobb készülék nem kell. Rendkívüli a kép minőség, a hangzásról nem is beszélve.

Hátrányok:

Talán a hátránya annyi, (de ez nem a készülék hibája) hogy magas egy kicsit az ára.

kispalgy
Magyar menürendszer,könnyen telepíthető.A wifin rátalál az internetre.
Olcsóbb okos telefonról is irányítható.
Imre a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Földi digitális műsor vételére legyen alkalmas, valamint USB-ről le tudjon játszani filmet.

Előnyök:

Könnyű használat, szép színek, úgy jó ahogy van ;-)

Hátrányok:

Még nem jött elő ilyen.

navati
Jó minőséget kerestem, Led technológiával, 3D-vel.
Előnyök:

Eszméletlen szép, tű éles kép, nagyon felhasználó barát kezelhetőség, mindent fájlt lejátszik. Csak felsőfokon lehet róla beszélni, ár- érték arányban a legjobb.

Hátrányok:

Eddig nem találtam.

Lindák Ádám
Tökéletes választás! Ár-érték arányban is,mindenkinek csak ajánlani tudom!
Előnyök:

Gyönyörű kép, gyönyörű dizájn, hasznos funkciók ( smart hub , 3d, kedvencek létrehozása) egyszerű dizájnos menü,rengeteg csatlakozási lehetőség ( 4 HDMI, 3 usb, scart, lan, hang stb.)

Hátrányok:

keresni kell, de azért egy akad, a távirányító gombjai nem világítanak sötétben, ha sötétbe "mozizunk" nehéz megtalálni a pillanat állj gombot vagy átváltani a 3d-s funkcióra stb., de ez azért nem olyan nagy baj :)

sinnER
MERT: Samsung, 200Hz, Full HD, mindent lejátszik, 3D!, Smart TV, Ár/Érték arányt tekintve jelenleg az egyik lehető legjobb választás
Előnyök:

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Igazi otthoni mozizós Tv. Csak ajánlani tudom. A 3D funkciót nem tartottuk fontosnak a vásárlás előtt, de miután végignéztünk vele egy (egyébként unalmas) filmet, teljesen új dimenzióba helyezte az otthoni filmnézést. Többet nem megyek moziba... :)

Hátrányok:

Talán annyi, ha ezt lehet hátránynak nevezni, hogy elemmel működik a 3D szemüveg.

tando a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Jó minőségű TV-t kerestem, a technikai adatok alapján választottam, 3D-t is tud.

Előnyök:

Szép külső megjelenés, nagyon jó, HD kép, jó SMART HUB szolgáltatások.
Könnyen lehet a saját és az Interneten (Picassa) lévő képeket jó minőségben nagy képernyőn megmutatni a családnak.

Hátrányok:

A 3D funkcióhoz szükséges szemüveget külön kell megvenni hozzá+